karly

Penaltybokaal Rijnsburgse Boys; inschrijven moet!

Er is op de site al een paar keer melding gemaakt van de komende Familiedag(en) bij Rijnsburgse Boys. Vrijdagavond 3 juni en zaterdag 4 juni 2016 gaat dit plaatsvinden.
Een onderdeel van die dag is dat we willen gaan bepalen wie de beste penaltynemer (of -neemster) is van Rijnsburgse Boys. Afgelopen jaar was Jelle den Haan de beste van allemaal! Van de C-junioren tot en met de senioren (zowel dames als heren). Dat zijn uiteraard heel veel personen en daarom worden er voorrondes gehouden.
Om in die voorronden te komen, moet de leider/trainer van elk team bepalen welke 3 penaltynemers zij afvaardigen naar de voorrondes. De trainers/leiders hebben, als het goed is, een e-mail ontvangen met daarin het verzoek per team 3 afgevaardigden te sturen. Tot nu toe hebben er slechts een paar gereageerd en verzoeken wij om per direct te antwoorden via arjanbakkenes@hotmail.com. De eerste voorronde is op vrijdagavond 8 april, dus vóór woensdag 6 april willen we alle inschrijvingen binnen hebben!
Voor de Senioren is het simpel: per team mogen er 3 spelers worden afgevaardigd naar de 1e voorronde. Hoe die 3 worden bepaald is uiteraard aan de elftallen zelf. Maar ook die moeten een lijstje per e-mail versturen aan arjanbakkenes@hotmail.com. Jullie eerste voorronde is op vrijdagavond 15 april, dus vóór woensdag 13 april willen we alle inschrijvingen binnen hebben!
De 1e voorronde is op vrijdagavond 8 april. Om 19.15uur moeten de geselecteerden van alle C-, B-, en A-teams aanwezig zijn en om 19.30uur gaan we starten. Er blijven na deze voorronde 20 spelers/speelsters over die naar de kwartfinale gaan.
De 2e voorronde is op vrijdagavond 15 april. Om 19.45uur moeten de geselecteerden van alle senioren aanwezig zijn en om 20.00uur gaan we starten. Er blijven na deze voorronde 20 spelers/speelsters over die naar de kwartfinale gaan.
Hoe het verloop verder is, leest u tegen die tijd op onze website!
Kortom: hou de site in de gaten