outhands

Pascal Heije en Resham Sardar naar Rijnsburgse Boys

Hedenmiddag is bekend geworden dat de 29-jarige Pascal Heije het komende seizoen bij Rijnsburgse Boys zal gaan spelen. Zijn positie in het veld is verdediger/verdedigende middenvelder.

pascalheijeHeije stond bij AFC Ajax te boek als een van de grootste talenten van zijn generatie. Heije maakte op 26 maart 2000 als vervanger voor Aron Winter in het competitieduel tussen Ajax en NEC zijn debuut. In totaal speelde hij twee wedstrijden voor Ajax.

Hij vervolgde zijn loopbaan bij RBC Roosendaal waarvoor hij van het seizoen 2000/01 tot en met 2002/03 in totaal 78 wedstrijden speelde. De volgende twee seizoenen stond hij onder contract bij NEC Nijmegen (34 wedstrijden). In het seizoen 2005/06 speelde hij nog 11 wedstrijden voor Go Ahead Eagles

Begin 2008 kan hij na een proefperiode tekenen bij FC Emmen, de onderhandelingen hierover lopen echter spaak. Hierna vindt Heije op amateurbasis onderdak bij Willem II waar hij alleen bij Jong Willem II speelde.

Na nog één seizoen RBC Roosendaal, speelt hij het komende seizoen dus voor Rijnsburgse Boys

Dezelfde middag is een contract met Rijnsburgse Boys getekend door Resham Sardar. Sardar is een 24-jarige spits die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan.

reshamSardar begon met voetbal bij SV Kijkduin waar hij op zijn zesde jaar gescout werd door Feyenoord. De daarop volgende zestien jaar heeft de gehele jeugdopleiding van deze club doorlopen. Naast alle jeugdteams bij Feyenoord heeft hij bij alle nationale elftallen tot het Nederlands elftal onder de 19 jaar gespeeld.

In het jaar 2007 maakte de aanvaller de overstap van Jong-Feyenoord naar FC Dordrecht. Voor deze club maakte hij op 31 augustus 2007 in de wedstrijd FC Dordrecht – RBC Roosendaal zijn eerste competitiedoelpunt en in 41 wedstrijden maakte hij er in totaal 7

Omdat de transferperiode voor spelers naar het Betaalde Voetbal nog open is tot 1 september bestaat uiteraard de kans dat spelers uit onze A-selectie nog een contract van een BVO aangeboden krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor Pascal en Resham.

 

Binnenkort komen beide spelers uitgebreid aan bod in de rubriek ‘even voorstellen’, maar bij deze willen wij hen alvast enorm veel succes wensen bij hun nieuwe club