outhands

Parkeerfaciliteiten Quick Boys -Rijnsburgse Boys

Gelet op de wedstrijd Quick Boys –  Rijnsburgse Boys, zaterdag 8 mei aanstaande, wijst het bestuur van K.v.v. Quick Boys u via deze weg op de parkeerproblematiek rondom sportpark Nieuw Zuid. Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is dusdanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van ‘betaald parkeren’ dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders.

Daar door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys zowel de supporters van Rijnsburgse Boys alsmede de neutrale toeschouwers rekening te houden met het feit dat er relatief weinig parkeergelegenheid is waarbij een ‘niet betaald parkeren regime’ van kracht is. Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid. Via betreffend parkeerterrein kunt u via een smal toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang van het sportpark. Geen groots opgezette entree maar met apart loket voor kaartverkoop alleszins doelmatig. Gelet op het feit dat het badseizoen per 1 april jl. is ingegaan dient echter ook betaald te worden op parkeerterrein Zuid. Voor de Zuidzijde van de Parklaan en het gebied rondom de Nachtegaallaan is geen parkeerzone van kracht. U kunt hier kosteloos parkeren. Supporters van Rijnsburgse Boys zijde wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van de achteringang bij parkeerterrein Zuid. Supporters uit Katwijk wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen.    

Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat de voetbalvereniging Quick Boys zich conformeert aan de door KNVB opgelegde regelgeving op het gebied van ‘Veiligheid en Alcohol’. D.w.z. dat het verkopen en nuttigen van alcohol NIET is toegestaan. Derhalve zijn bij de verkooppunten rondom veld 1 ook geen alcoholische dranken te verkrijgen.

Hopend op een mooie en sportieve voetbalmiddag, tot ziens op sportpark Nieuw Zuid.

Bestuur K.v.v. Quick Boys