outhands

Paasveiling weer groot succes

Vrijdag 30 maart 2012 was het dan eindelijk zover. De traditionele Paasveiling van Rijnsburgse Boys werd aangevangen om 20.00uur. Ook dit keer in de kantine van Rijnsburgse Boys op Sportpark Middelmors.

Ondanks dat het aantal bezoekers tegenviel ten opzichte van de vorige jaren, was de opbrengst opnieuw ongelofelijk: ruim 64.000euro was het eindresultaat wat voorzitter Cees Driebergen om 01.30uur bekend maakte!

Ruim 2.000euro hoger nog dan vorig jaar. Dus wederom een fantastisch succes, dat geheel te wijten is aan de geweldige organisatie die hier maanden mee bezig is geweest! Een dankwoord aan hen is daarom niet meer dan op z’n plaats!

Uiteraard ook een zeer groot woord van dank aan de kopers, die met z’n allen voor dit fantastische eindresultaat hebben gezorgd!

Het wordt een te lang verhaal om iedereen persoonlijk te bedanken, maar bij deze een groot woord van dank aan een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldige resultaat. Al maken we toch een uitzondering voor het veilingcomité onder leiding van Wendy van den Haak en Jolanda van Tilburg 

Tot slot van de Paasveiling werd het traditionele kavel getrokken voor de maatschappelijk partner van Rijnsburgse Boys en dat is sinds dit seizoen KiKa (Kinderen Kankervrij). Notaris Mr. W. van den Eijkel trok kavelnummer 286 en die had in de veiling 200euro opgebracht. Dit wordt, zoals altijd, door Rijnsburgse Boys aangevuld tot 1.000euro.