outhands

Paasveiling evenaart succes van vorig jaar

De 8ste editie van de paasveiling is achter de rug.
Met 299 kavels gingen we vrijdagavond rond de klok van 8 uur van start met het eerste kavel. De eerste klap is meestal een daalder waard… dus dat begon al goed! 

Er volgden vele klappers daarna. Zo ging ook onze voorzitter traditioneel weer voor veel geld over de ‘toonbank’; al had hij wel veel competitie van zijn zoon Nick. Hij liet zijn zwembroek veilen, waarin hij een Nederlands record zwom. De duurste kavels dit jaar waren de tripjes naar Arsenal, maar ook het laatste ‘vraagteken’ kavel was goed voor een mooi bedrag.
Aan het eind van de avond had alles een nieuwe eigenaar gevonden en bleef de teller hangen op: € 58.000 !!!

Ons team wil dan ook de bieders, kopers en sfeermakers allen van harte bedanken voor dit mooie resultaat. Door jullie was het een mooi schouwspel.

Ook iedereen die mee heeft geholpen hartelijk dank voor jullie inzet. Top! Dit waren: RBB Dames 1, veilingmeesters Piet Broekhof en Jaap Meiland, speakers Hans Oudwater en Nico van den Eykel, notarissen Willem van den Eijkel & Antal de Witte, en René Verbeek van De Voorhof en zijn team. En natuurlijk wil ik daarbij ook het paasveilingteam speciaal noemen: Edward Duindam, Piet van Egmond, Kees Star, Louis Lasander, Cees Driebergen, Jan Stam, Peter van der Mey, Arno Mulder, Arie Lagerwerf, Arie Durieux. Zonder dit goed op elkaar ingespeelde elftal, hadden we niet zo’n mooie line-up gehad.

Dit jaar was mijn laatste jaar dat ik deze club met mannen aanvoerde. Maar niet getreurd, mijn vervangers zijn Jolanda van Tilburg, Natascha Paauw en Wendy vd Haak. Zet ‘m op, meiden, en veel succes volgend jaar!

Bekijk alle foto’s hier….