outhands

Paasveiling 2009

 Op vrijdag 3 april a.s. wordt voor de 8-ste keer in successie de Paasveiling gehouden en wederom zal deze happening plaatsvinden in De Voorhof te Rijnsburg. De zaal zal om 19.15uur open gaan en de veiling zal om 20.00uur beginnen

Tussen 19.15 uur en 20.00 uur is er gratis koffie met gebak (beschikbaar gesteld door Bakkerij Gebroeders Van Tilburg) en krijgt men 5 consumptiemunten gratis bij inschrijving.
Muntjes kosten € 1,50 en er zullen de hele avond warme hapjes worden geserveerd die zijn geschonken door Petit Restaurant Van Egmond.
 
Die avond helpen de Dames 1 en oud speelsters van Rijnsburgse Boys, notaris Mr. Willem van den Eijkel, veilingmeesters Piet Broekhof en Jaap Meiland en speakers Hans Oudwater, Gerard van der Meij belangeloos mee op alles in goede banen te leiden, waarvoor langs deze weg nu alvast hartelijk dank!

Deze veiling zal worden gehouden met als doel de gerealiseerde vernieuwing van onze kleedkamers, tribune e.d. te kunnen blijven bekostigen. Zoals u weet hebben wij in oktober 2004 ons sportcomplex grondig gerenoveerd en vernieuwd. Daarbij werd ook van onze vereniging veel geld en inspanning gevergd. We hebben ons hiervoor namelijk flink in de schulden moeten steken. Dit willen we uiteraard zo snel mogelijk terugbetalen. De veiling is voor Rijnsburgse Boys van levensbelang!
 
We doen ook een kavel, waarvoor de opbrengst naar UNICEF gaat:
Rijnsburgse Boys is maatschappelijk partner van Unicef. We hebben afgesproken om gezamenlijk te werken aan verdere naamsbekendheid van Unicef en haar activiteiten en daarnaast als club gelden voor Unicef te genereren. Eén van deze wervingsactiviteiten is dat na afloop van de paasveiling door de notaris een kavel wordt uitgeloot, welke geheel ten bate komt van Unicef. Rijnsburgse Boys garandeert Unicef hierbij een minimumbedrag van € 1.000. Zo dragen wij allen bij tot betere omstandigheden voor kinderen in achtergebleven gebieden! Geef daarom gul.

De definitieve lijst met kavels vindt u hier… enkele kavels die beschikbaar zijn gesteld zijn o.a.
– 2 business seats op clubniveau bij Arsenal voor de 1e thuiswedstrijd in september, incl. vliegtickets
– gebruik maken van het sponsorhome van Rijnsburgse Boys, excl. catering
– 2 VIP-kaarten voor de proloog van de Vuelta op het TT-circuit in Assen
– 2 kaarten voor een musical
– Een keer meetrainen met het eerste in de voorbereiding op het nieuwe seizoen
– Gesigneerde bal van Johan Cruyff
– 2 kaarten voor de finale van het ABN-AMRO tennistoernooi op 14-2-2010
– vele dinerbonnen, fruitmanden, taarten, kappersbonnen

en nog vele, vele andere kavels

Kortom; zeker de moeite waard om aanwezig te zijn op een avond waarop u uw club steunt én het goede doel!

Tot ziens op vrijdagavond 3 april vanaf 19.15uur in De Voorhof te Rijnsburg

Namens de organisatie van de Paasveiling