secretariaat

Overlijdensbericht Jac. van Klaveren

Ons bereikte het verdrietige bericht dat afgelopen maandag ons Lid van Verdienste Jac. van Klaveren is overleden. Hij werd 79 jaar.
Jac. van Klaveren was tevens Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Jac. van Klaveren was een gewaardeerd speler van Rijnsburgse Boys in de periode van 1961 tot 1970. Daarbij was hij jarenlang de aanvoerder en werd eenmaal geselecteerd voor het Bollenstreek Elftal.
Zijn unieke staat van dienst kenmerkt zich door het feit dat hij naast zijn spelersloopbaan, tot drie keer toe gefungeerd heeft als trainer van Rijnsburgse Boys. Tot op de dag van vandaag kan geen enkele andere speler van Rijnsburgse Boys zichzelf die status toedichten.
In 1968-1969 nam Van Klaveren het roer over van trainer Piet Kluit, die door een ongeluk het seizoen niet kon afmaken. In seizoen 1970-1971 brengt hij het in degradatiegevaar verkerende Rijnsburgse Boys in veiligheid, nadat hij de ontslagen trainer Van Barlingen had opgevolgd. In het seizoen 1977-1978 neemt Van Klaveren voor de derde maal de positie van interim-trainer op zich, na het ontslag van Atte Bouma.
Voor zijn bewezen diensten werd Jac. van Klaveren door Rijnsburgse Boys benoemd tot Lid van Verdienste.
Dankbaar voor alles wat hij heeft betekend, wensen wij zijn gezin, naaste familie en dierbaren, alle sterkte toe in de komende tijd.
Bestuur Rijnsburgse Boys