Henk Hogewoning

Outhands en Axxon IT nieuw bij businessclub

De zusterbedrijven Outhands Internet & Media en Axxon IT, beide gevestigd in Rijnsburg, zijn lid geworden van de businessclub van Rijnsburgse Boys. Mark van der Meij van Outhands (links op de foto) en Kevin Meijvogel  van Axxon IT hebben recentelijk hun handtekening gezet.

Vooral Outhands is een goede bekende van Rijnsburgse Boys: het internetbedrijf was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website van Rijnsburgse Boys en doet het beheer ervan. Outhands en Axxon IT zijn gevestigd op de Rijnsburgerweg in Rijnsburg. Hieronder stellen beide bedrijven zich voor.

Profiel Outhands Internet & Media
Outhands Internet & Media richt zich op het bieden van creatieve en effectieve oplossingen op het gebied van webontwikkeling, online marketing en branding. Het doel van Outhands is om klanten te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren, hun merk te laten groeien of interne bedrijfsprocessen te versoepelen met behulp van maatwerkapplicaties.

Met een team van ervaren professionals biedt Outhands een breed scala aan diensten, waaronder website-ontwerp en website-ontwikkeling, zoekmachine-optimalisatie, socialemediamarketing en grafisch ontwerp. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën helpt het bedrijf klanten om hun doelen te bereiken en hun merk te laten opvallen in een steeds competitievere online omgeving.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare online partner, aarzel dan niet om contact op te nemen met Outhands voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek. Zie voor meer informatie: outhands.nl.

Profiel Axxon IT
Axxon IT is gespecialiseerd is in IT-oplossingen en -diensten. Bij Axxon IT kunt u terecht voor diensten als support, IT-consultancy, netwerk- en systeembeheer, Microsoft 365-beheer, cybersecurity, back-up- en hersteloplossingen, VOIP-telefonie, webhosting en domeinnamen. Wij bieden niet alleen standaardoplossingen, maar ook maatwerk voor specifieke behoeften.

Met een enthousiast en gedreven team, waar de lijnen kort zijn, helpt Axxon IT klanten dagelijks met IT-vraagstukken en voorziet hen van advies. Axxon IT heeft ervaring in verschillende sectoren, waaronder de sierteeltsector, en bedient klanten van elke omvang. Of het nu een kleine onderneming is of een grote organisatie, Axxon IT heeft altijd een passende oplossing die aansluit bij de behoeften en het budget.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare IT-partner die je voorziet van diverse diensten, advies, service en support, aarzel dan niet om contact met Axxon IT op te nemen voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek. Zie voor meer informatie: axxonit.nl.