outhands

Ordemaatregelen IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys

Op zaterdag 26 mei bij de wedstrijd IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys zullen er tijdens ons verblijf op de Westmaat een aantal maatregelen van toepassing zijn om de veiligheid van de mensen aanwezig op het sportpark te optimaliseren. Er worden veel toeschouwers verwacht, en dus zullen we met een aantal zaken rekening moeten houden:

De Rijnsburgse supporters hebben een eigen ingang die ook voorzien is van een kassa, voor diegenen die nog geen toegangsbewijs hebben. De supporters uit de Rijnsburgse bussen zullen langs deze ingang naar binnen worden geleid.
Ook de mensen die met het eigen vervoer komen worden verzocht zich naar deze ingang te begeven. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het parkeerterrein in de hoek van het hoofdveld, tussen de tribune en de sporthal van IJsselmeervogels in. Daar zullen ook de Rijnsburgse supporters tijdens de wedstrijd in een uitvak zich begeven.

Bij het ingaan wordt er gecontroleerd en gefouilleerd door de aanwezige politie en stewards van IJSselmeervogels op zaken als wapen- en drugsbezit, glaswerk, vuurwerk of andere niet toegestane voorwerpen. 
Toeschouwers die reeds beschonken zijn bij aankomst kan de toegang worden geweigerd!

Het spreekt voor zich dat er tijdens de wedstrijd geen voorwerpen op het veld gegooid worden. De politie zal surveillerend optreden tijdens de wedstrijd om wanordelijkheden te voorkomen. Mensen die zich misdragen kunnen van het sportpark verwijderd worden.

Uiteraard gaan we er vanuit een sportief en waar voetbalfestijn van te maken dus neem daarom bovenstaande maatregelen in acht om zodoende het verblijf van iedereen op het sportpark aangenaam te houden.