outhands

Orde maatregelen Rijnsb.Boys – Katwijk

Net zoals in het verleden bij druk bezochte wedstrijden bepaalde maatregelen werden getroffen om de veiligheid van de aanwezigen te optimaliseren, zo zal dat ook nu weer het geval zijn.
Om het een en ander in goede banen te leiden zijn de volgende maatregelen getroffen:

Allereerst wordt iedereen geadviseerd om met de fiets te komen, aangezien de parkeerruimte voor auto’s minimaal zal zijn.

Het parkeerterrein achter de sporthal zal weer worden ingericht als fietsenstalling. Dit betekent dat de normale stallingen NIET bereikbaar zijn voor fietsen of auto’s. Dit is voor de veiligheid om de stroom mensen voor de kassa een veilige ruimte te bieden bij aankomst, bij het verlaten van het sportpark is het nog belangrijker dat hier een veilige aftocht geboden wordt, zonder dat het vol staat met fietsen.
FIETSERS DUS DOORRIJDEN TOT HET TERREIN ACHTER DE SPORTHAL.

De Katwijkse supporters krijgen een aparte ingang, zoals gewoonlijk in de hoek bij de ingang van het sportpark.

U kan gefouilleerd worden op bezit van zaken die niet toegestaan zijn. Vuurwerk is ten strengste verboden en ook zal sowieso tot het einde van de wedstrijd een alcoholverbod van toepassing zijn.
Wanneer bij u zaken worden aangetroffen die niet toegestaan zijn, kunt u worden geweigerd op het sportpark.

Dus: GEEN ALCOHOL EN GEEN VUURWERK

Het sportpark zal voor een gedeelte afgezet zijn met dranghekken. Volgt u de aanwijzingen op van de stewards voor de veiligheid van u en uw omgeving.

Wij vertrouwen op uw medewerking in deze.