outhands

Open trainingsdagen oudere jongeren

 Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar weer een trainingsavond organiseren voor de nieuwe A- en B -selectie voor het volgende seizoen.

Aan deze avond kunnen ook jongens deelnemen die op dit moment misschien in een lager elftal spelen maar wel de ambitie en de drive hebben om het een keer hogerop te proberen. Je bent misschien later op voetbal gegaan. Of je balt bij vrienden in een lager team terwijl jezelf wel ervaart dat je daar eigenlijk niet heel veel beter van wordt. Op deze trainingsavond kan je dan samen met de huidige selectiespelers kijken of het voor jouw persoonlijke voetbalontwikkeling dan ook niet beter zal zijn om voor een selectie-elftal te gaan. Wat heb je te verliezen?

Ook voetballers die momenteel niet bij Rijnsburgse Boys spelen kunnen aan deze trainingsavond deelnemen. De A1 speelt 3e divisie (landelijk) en de B1 (nog) hoofdklasse. Het 1e team van RBB gaat naar de Topklasse en misschien is dit dan ook het uitgelezen moment om in te stappen in de RBB-trein. Wie weet waar je over enkele jaren speelt. Durf jij die stap te zetten?

De trainingsavond zal gehouden worden op vrijdagavond 21 mei 2010. Voor de spelers die volgend seizoen B-speler zijn begint de avond om 18.30 en eindigt de training om 19.45 uur. Voor de A-junioren begint de training om 19.45 uur en eindigt om 21.00 uur.

Om vooraf een beeld te krijgen wie er komen , willen wij je vragen via de email aan te melden. De contactpersonen zijn:

Onze trainers gaan er met jullie een leuke en leerzame avond van maken. Maar het belangrijkste is dat jij gaat proeven hoe het smaakt om in een RBB selectie elftal te gaan spelen. Hopelijk smaakt het na deze avond naar meer!

Tot vrijdagavond de 21e!

Trainersstaf RBB