karly

Open Dag: Zaterdag 7 augustus

open dag

Beste voetballiefhebbers/-sters van Rijnsburg en omstreken,
Afgelopen seizoen was opnieuw (net als het seizoen daarvoor) een vreemd seizoen vanwege het Corona-virus. Nadat er de afgelopen weken eindelijk weer gevoetbald mocht worden, was daar de zomerstop. Het sportpark van Rijnsburgse Boys is gesloten, maar achter de schermen zijn we al weer druk bezig met het komende seizoen! Vanaf 3 juli is ons vlaggenschip alweer aan het trainen en 7 augustus 2021 is er de OPEN DAG!

We gaan er dan met z’n allen een mooie dag van maken en het seizoen 2021-2022 goed openen! Op deze dag is er voor jong en oud iets te beleven, dus kom gezellig met je hele familie en vriendjes en vriendinnetjes langs! Hieronder het programma (onder voorbehoud) met in acht neming van de RIVM-regels en voorschriften):
We starten om 9.00uur met de Rijnsburgse FunGames op het hoofdveld. Altijd al eens willen passeren als Hudepohl, zo scherp kunnen afronden als van der Moot, of zo koel een penalty willen scoren als Spruijt? Kom dan met al je teammaatjes, vriendjes en vriendinnetjes naar deze dag. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn zaterdag 7 augustus van harte welkom op onze FunGames. De oefeningen vinden plaats op het hoofdveld, de kantine is open en de ouders kunnen op de tribune plaatsnemen. De oefeningen zijn samengesteld door Central Progress, de voetbalschool waarmee Rijnsburgse Boys al jaren samenwerkt. De oefeningen staan onder begeleiding van de voltallige A-selectie. Doe je best want er zijn leuke prijzen te winnen. Schrijf je snel in want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar (door de RIVM-regels) en helaas geldt daardoor VOL = VOL.
Om 11.00uur is er weer een heuse Kinderpersconferentie; de hoofdtrainer en 4 spelers nemen plaats achter de tafel en vanaf de sponsortribune kan de jeugd (tot en met 12 jaar) vragen wat jullie maar willen. Ook hierbij kunnen de ouders op de tribunes naast de sponsortribune plaats nemen!
Om 12.00uur kan er voor de deelnemers aan de FunGames worden gegeten met de A-selectiespelers, je kan handtekeningen verzamelen en foto’s maken met je favoriete speler(s). Uiteraard in de kantine, die dus van 11.45uur tot 13.00uur niet beschikbaar is voor ouders en/of toeschouwers. Ook weer door de maatregelen die we hiervoor moeten nemen!
Om 13.00uur is er een Voetbalquiz voor de jeugd tot en met 12 jaar op veld 8. Ook hier zijn weer leuke prijzen te winnen.
Om 14.15uur vindt de Presentatie van de A-selectie plaats aan het publiek op veld 1 en aansluitend om 14.30uur is de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Ajax (ama). Kom dus allemaal kijken, en hou 1,5 meter afstand tot elkaar, naar de nieuwe helden van het seizoen 2021-2022.
Op het sportpark zullen de hele dag springkussens (onder voorbehoud van het weer) aanwezig zijn en de kantine is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.
Voor de Rijnsburgse FunGames is inschrijven verplicht! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en nogmaals VOL = VOL. Dus schrijf je snel in door een mail te sturen met je naam (en nieuwe team waar je in gaat spelen) en als je nog geen lid van Rijnsburgse Boys bent, ontvangen we graag je geboortedatum. Mail deze info naar: renevletter@gmail.com
Kom 7 augustus naar Rijnsburgse Boys, win leuke prijzen en laten we er met z’n allen weer een ‘ouderwets’ gezellige voetbaldag van maken!