René Vletter

Open Dag 23 juli: inschrijving gestart

Beste voetballiefhebbers/-sters van Rijnsburg en verre omstreken! Het is inmiddels officieel zomerstop. Het sportpark van Rijnsburgse Boys is gesloten, maar achter de schermen zijn we al weer druk bezig met het komende seizoen! Vanaf 9 juli gaat ons vlaggenschip weer trainen en 23 juli is er de OPEN DAG!

We gaan er dan met z’n allen weer een mooie dag van maken en het seizoen 2022-2023 goed openen! Op deze dag is er voor jong en oud iets te beleven, dus kom gezellig met je hele familie en vriendjes en vriendinnetjes langs! Hieronder het programma:

We starten om 9.00uur met de Rijnsburgse FunGames op het hoofdveld. Altijd al eens willen passeren als Messi, zo scherp kunnen afronden als Benzema, of zo koel een penalty willen scoren als Ronaldo? Kom dan met al je teammaatjes, vrienden of vriendinnen naar deze dag. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn zaterdag 23 juli van harte welkom op onze FunGames. De oefeningen vinden plaats op het hoofdveld, de kantine is open en de ouders kunnen op de tribune plaatsnemen. De oefeningen zijn samengesteld door All Football, de voetbalschool waarmee Rijnsburgse Boys dit seizoen gaat samenwerken. De oefeningen staan onder begeleiding van de voltallige A-selectie. Doe je best want er zijn leuke prijzen te winnen. Schrijf je snel in want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en helaas geldt daardoor VOL = VOL.

Aansluitend worden de kinderen in groepen verdeeld, waarna ze onder begeleiding van een aantal eerste elftal spelers een rondleiding krijgen. Zo komen ze in de kleedkamer van het eerste, de kleedkamer van de trainers, het kantoor van de trainer (waar alle tactische plannen worden bedacht), het washok, het sponsorhome, de fysioruimte en het krachthonk. Tijdens deze rondleiding zullen de spelers alles uitleggen en uiteraard mogen de kinderen vragen wat ze nog meer willen weten.

Om 12.00uur kan er voor de deelnemers aan de FunGames worden gegeten, met de A-selectiespelers. Je kan alle handtekeningen verzamelen op de handtekeningenkaart en foto’s maken met je favoriete speler(s). Uiteraard allemaal in de kantine.

Om 14.45uur vindt de Presentatie van de A-selectie plaats aan het publiek op veld 1 en aansluitend om 15.00uur is de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Jong FC Volendam. Kom dus kijken naar de nieuwe helden van het seizoen 2022-2023!

Op het sportpark zullen de hele dag springkussens (onder voorbehoud van het weer) aanwezig zijn en de kantine is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.

Voor de Rijnsburgse FunGames is inschrijven verplicht! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en nogmaals VOL = VOL. Dus schrijf je snel in door je aan te melden bij je trainer (van het nieuwe team waar je in gaat spelen), als je nog geen lid van Rijnsburgse Boys bent ontvangen we graag je naam en geboortedatum. Mail deze info naar: renevletter@gmail.com

Kom 23 juli naar Rijnsburgse Boys, win leuke prijzen en laten we er met z’n allen weer een ‘ouderwets’ gezellige voetbaldag van maken!

Voor de jongens en meisjes die nog geen lid zijn, maar dat wel willen kunnen zich aanmelden via deze formulieren.