Bram van Egmond

Open Dag 2018; een feest voor jong en oud!

Op een warm sportpark Middelmors, verzamelden zich ruim 40 kinderen in de middencirkel van veld 1. Na in 4 groepjes te zijn verdeeld, begonnen de rondleidingen en was het leuke dat er toch veel kinderen (en zeker ook ouders) zich verbaasden over het imposante gebouw. Wat er allemaal is, mogelijk is, kan en vooral wat er allemaal wordt gedaan.
2018-08-04 RBB Opendag sorteer WM-15
Veel mensen beseffen zich dat namelijk niet; dat een voetbalvereniging heel veel werk met zich meebrengt. En dat het bij Rijnsburgse Boys fantastisch geregeld is.
Aan het eind van de rondleiding stond de kinderpersconferentie in de businessclub op het programma. Spreekstalmeesters Hans Oudwater en John Spekman hanteerden de microfoons tussen de vragenstellers en de aanwezige spelers en trainer.
Na afloop snel naar de kantine, want daar stonden de broodjes kroket en frikandel al klaar. Maar ook de handtekeningenkaart lag daar en dus was het wachten op de complete selectie. Nadat die binnenkwamen wilde iedereen de kaart compleet hebben en dat gebeurde dan ook.
2018-08-04 RBB Opendag sorteer WM-67
Spelers en staf gingen zich voorbereiden op de wedstrijd en voor de kids stond het waterspektakel klaar op de strook naast veld 4.
Een leuke dag, hebben wij begrepen, en daarom ook hierbij de garantie: volgend jaar weer!
Bedankt voor jullie aanwezigheid en aandacht. En gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog. Met dank aan Jan Jungerius en Piet Heemskerk.