karly

Open Dag 15 augustus: inschrijving gestart

Beste voetballiefhebbers/-sters van Rijnsburg en omstreken,
Afgelopen seizoen was een vreemd seizoen vanwege het Corona-virus. Nadat er de afgelopen weken eindelijk weer gevoetbald mocht worden, was daar de zomerstop. Het sportpark van Rijnsburgse Boys is gesloten, maar achter de schermen zijn we al weer druk bezig met het komende seizoen! Vanaf 18 juli gaat ons vlaggenschip weer trainen en 15 augustus is er de OPEN DAG!

We gaan er dan met z’n allen een mooie dag van maken en het seizoen 2020-2021 goed openen! Op deze dag is er voor jong en oud iets te beleven, dus kom gezellig met je hele familie en vriendjes en vriendinnetjes langs! Hieronder het programma (onder voorbehoud) met in acht neming van de RIVM-regels en voorschriften):
We starten om 9.00uur met de Rijnsburgse FunGames op het hoofdveld. Altijd al eens willen passeren als Messi, zo scherp kunnen afronden als Benzema, of zo koel een penalty willen scoren als Ronaldo? Kom dan met al je teammaatjes, vrienden of vriendinnen naar deze dag. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn zaterdag 15 augustus van harte welkom op onze FunGames. De oefeningen vinden plaats op het hoofdveld, de kantine is open en de ouders kunnen op de tribune plaatsnemen. De oefeningen zijn samengesteld door Central Progress, de voetbalschool waarmee Rijnsburgse Boys dit jaar samenwerkt. De oefeningen staan onder begeleiding van de voltallige A-selectie. Doe je best want er zijn leuke prijzen te winnen. Schrijf je snel in want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar (door de RIVM-regels) en helaas geldt daardoor VOL = VOL.
Om 11.00uur is er weer een heuse Kinderpersconferentie; de hoofdtrainer en 4 spelers nemen plaats achter de tafel en vanaf de sponsortribune kan de jeugd (tot en met 12 jaar) vragen wat jullie maar willen. Ook hierbij kunnen de ouders op de tribunes naast de sponsortribune plaats nemen!
Om 12.00uur kan er voor de deelnemers aan de FunGames worden gegeten met de A-selectiespelers, je kan handtekeningen verzamelen en foto’s maken met je favoriete speler(s). Uiteraard in de kantine, die dus van 11.45uur tot 13.00uur niet beschikbaar is voor ouders en/of toeschouwers. Ook weer door de maatregelen die we hiervoor moeten nemen!
Om 13.00uur is er een Voetbalquiz voor de jeugd tot en met 12 jaar op veld 8 en voor de oudere jeugd (van 13 tot en met 18 jaar) is er op veld 1 de kans om Penalty-Master te worden, waarbij jullie het moeten opnemen tegen de keepers uit de A-selectie. Wie kan er het beste met de druk omgaan? Ook hier zijn weer leuke prijzen te winnen.
Om 14.15uur vindt de Presentatie van de A-selectie plaats aan het publiek op veld 1 en aansluitend om 14.30uur is de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Westlandia. Voor de kenners staan de wedstrijden tegen Westlandia altijd garant voor (veel) doelpunten. Kom dus kijken naar de nieuwe helden van het seizoen 2020-2021.
Op het sportpark zullen de hele dag springkussens (onder voorbehoud van het weer) aanwezig zijn en de kantine is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.
Voor de Rijnsburgse FunGames en het Penaltyschieten is inschrijven verplicht! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en nogmaals VOL = VOL. Dus schrijf je snel in door een mail te sturen met je naam (en nieuwe team waar je in gaat spelen), het gewenste onderdeel waaraan je mee wilt doen en als je nog geen lid van Rijnsburgse Boys ontvangen we graag je geboortedatum. Mail deze info naar: renevletter@gmail.com
Kom 15 augustus naar Rijnsburgse Boys, win leuke prijzen en laten we er met z’n allen weer een ‘ouderwets’ gezellige voetbaldag van maken!