outhands

Op zoek naar teams voor het Z.A.V.R. 2009

Een voetballoze zomer? Niet dus!ZAVR

Het jaarlijks terugkerende evenement op de Rijnsburgse voetbalvelden staat er weer aan te komen; van maandag 15 juni t/m zaterdag 4 juli zal het Zomer Avond Voetbal Rijnsburg-toernooi weer op de agenda staan.

Tijdens dit 3 weken durende toernooi kunnen bedrijven en/of vriendenteams zich meten met andere teams. Er wordt gespeeld volgens de KNVB-regels, dus mét scheidsrechters, alleen is de speeltijd verkort tot 2 x 30minuten.
Er zal gespeeld worden op maandag-, woensdag- en vrijdagavonden en op zaterdag 4 juli is de FINALE-dag; een waar spektakel waarin gezelligheid voor het hele gezin hoog in het vaandel staat.
Die dag zullen vanaf 11.30uur tot 14.15uur de finale’s afgewerkt gaan worden en daarna begint het feest (bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen)!
De inwendige mens komt niets tekort, vele vrijwilligers achter de bar om u te bedienen, een springkussen voor de jeugd, een DJ, etc. etc.

Kortom: het zal u aan niets ontbreken!

Omdat we nog op zoek zijn naar 1 elftal bestaat de mogelijkheid om je (met een team) op te geven! Heb je interesse om mee te doen (zoals gezegd; opgeven per team, niet per persoon)? Mail mij dan en ik stuur je de benodigde informatie toe

De minimum leeftijd is 18 jaar!

Karly van Duivenvoorde
info@rbb6.nl