karly

Stem NU op Rijnsburgse Boys bij Rabo ClubSupport

Goed nieuws, want wij (Rijnsburgse Boys) zijn genomineerd voor het Rabo ClubSupport. En nu willen we winnen ook! Om in november op het podium te staan mét een cheque voor onze vereniging hebben wij jullie hulp hard nodig!
Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk? Geef ons jouw stem van € 15,-!!

Wat is onze wens?
“Rijnsburgse Boys maakt werk van een schoner Middelmors”
Vanaf 1 juli 2021 wordt er € 0,15 statiegeld geheven op kleine PET flessen met het doel ons milieu te ontzien. Op het sportcomplex zullen speciale flessencontainers worden geplaatst, waarin bezoekers die PET flessen kunnen deponeren. De opbrengst van het statiegeld gaat naar onze maatschappelijke partners Stichting KinderenKankervrij (KiKa) en Stichting Ushersyndroom.

Daarnaast starten we met de voorbereiding van het realiseren van een nieuwe kantine! Immers is de huidige meer dan 50 jaar oud!

Om beide ‘doelen’ te realiseren hebben wij ons ingeschreven voor het Rabo ClubSupport!

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf NU kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via het inloggen op deze link. Dit kan tot 25 oktober overigens! Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 10 november. Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….). Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wensen in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabo ClubSupport?
Het ClubSupport van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.
Dus stem vanaf nu op Rijnsburgse Boys!

Bij voorbaat dank voor uw stemmen, namens Rijnsburgse Boys