outhands

Olenski en Westmaas blijven, Molenaar vertrekt

  Met Benito Olenski en Kevin Westmaas is deze week overeengekomen dat zij beiden nog (minimaal) 1 seizoen voor Rijnsburgse Boys uit zullen komen. En daar is de technische staf zeer blij mee. Beide spelers echter ook!

In een telefonische reactie zegt Benito: “De reden van mijn aanblijven is dat we een fantastische spelersgroep hebben en dat ik het enorm naar mijn zin heb. Ik heb dit seizoen (tot nu toe) maar de helft van de wedstrijden gespeeld, maar sinds de winterstop ben ik 100% fit”

Dus je bent klaar voor nog 5 finales dit seizoen? vroeg ik hem. “Nog 5? Nee hoor, we gaan voor nog 7 wedstrijden want ik denk altijd graag vooruit”. Aldus zijn reactie

Kevin Westmaas meldde ook dat hij vanaf dag 1 zich thuis voelt bij Rijnsburgse Boys en is door iedereen rondom de club heel goed opgevangen. “Ik heb het enorm naar mijn zin en ik voel dat iedereen geloof en vertrouwen in mij heeft. Ik heb, in de 2e competitiewedstrijd uit tegen Montfoort, een blessure opgelopen en ben nog steeds herstellende. Voor mijn gevoel ben ik op dit moment op 80% van mijn fitheid en het wordt elke week beter. Ik kijk er enorm naar uit om thuis te debuteren, want dat heb ik nog niet meegemaakt. En ik ben heel blij dat iedereen vertrouwen in mij heeft en dat heeft zeker een positieve invloed op mijn herstel. Ik wil heel graag, maar moet ook naar mijn lichaam luisteren en als dat debuut er dit seizoen niet in zit, dan zeker komend seizoen”

Afscheid nemen doen we (helaas) ook en dat doen we na dit seizoen van Jaap Molenaar. Hij vertelde mij dat hij heel lang getwijfeld heeft om er nog een seizoen aan vast te plakken. “Om te laten zien dat ik zeker wel kan voetballen. Op trainingen gaat het lekker, maar als je geen speelminuten krijgt is dat vervelend en zeker niet goed voor je vertrouwen. Ik heb zelf gevraagd om wedstrijdritme op te mogen doen in het 2e en daar heb ik lekker gespeeld.”

“Maar er gaat heel veel tijd in zitten en als je dan geen minuten mag maken, kan je jezelf ook niet bewijzen en dat is demotiverend”. Hij vervolgt: “Ik ben nog niet met tegenzin naar Rijnsburgse Boys gegaan en heb het ook enorm naar mijn zin, maar ik wil gewoon graag spelen. En ik zie het niet gebeuren dat dat komend seizoen wel zo is. Daarom ben ik op dit moment in gesprek met een aantal clubs, maar heb nog geen keuze gemaakt”.

Wij wensen hen allen nog heel veel succes in dit seizoen en uiteraard ook voor het komende seizoen, waar dat ook zou mogen zijn!