karly

Oktoberfest kommt gleich

Zaterdagavond 25 oktober staat bij velen als ‘besetzt’ genoteerd. Want dan is in de kantine het allereerste Oktoberfest. De ruim 250 kaarten waren binnen no-time uitverkocht en alle aanvoerders zijn middels een e-mail ingelicht over het betalen en ophalen van de kaarten.
De 25e oktober gaan om 20.00uur de deuren van de sporthal open. Via die ingang moet iedereen namelijk naar binnen. Alle andere toegangswegen tot de kantine zijn afgesloten die avond. Dus ook als u achter de kantine parkeert, zult u om moeten lopen naar de voorkant van de sporthal. Maar uiteraard adviseren wij u allen om op de fiets te komen!
De kantine zal die dag ook om 18.00uur gesloten moeten zijn, dus om 17.30uur is de laatste mogelijkheid om wat te krijgen! Hou daar dus rekening mee!
Van vele teams hebben wij begrepen dat zij allemaal ‘in stijl’ op dit feest zullen verschijnen en ook op de toegangskaarten staat vermeld: ‘Kleed je in stijl’. Geef hier gehoor aan en laten we er met z’n allen een onvergetelijke avond van maken.
Tot dan!