Piet Hemminga

Oefenwedstrijd ADO ’20 – Rijnsburgse Boys: 1-1

De laatste oefenwedstrijd als voorbereiding op de nieuwe competitie eindigde in een gelijkspel. Na ongeveer een half uur spelen zorgde Raily Ignacio op aangeven van Javier Martina met een kopbal voor de 1-1. Even daarvoor had Reshad Haidari ADO ’20 op voorsprong gebracht.
Als kampioen van de Hoofdklasse A promoveerde ADO ’20 in 2012 naar de Topklasse van het zondagvoetbal. Na een tweede plaats in de eindrangschikking in het eerste seizoen eindigde het team het afgelopen seizoen op de 8e plaats van de Topklasse zondag. Aan debuterend trainer Thijs Sluijter de uitdaging die positie het komend seizoen te verbeteren.

IMG_8267

Ook Heemskerk behoort tot die gemeenten waar voetbal de boventoon voert. Want ook ODIN ’59 (vorig jaar de club van Raymond Kolder) speelt op niveau en komt in de hoofdklasse A van de zaterdagcompetitie uit. De clubs speelden vorige week nog een oefenduel tegen elkaar waarbij het klassenverschil miniem zichtbaar werd: 3-4. Een week eerder speelden de Heemskerkers nog in Sassenheim en ging bij Ter Leede met 1-2 naar huis.