Odin ’59 – Rijnsburgse Boys 2-2

In deze vriendschappelijke wedstrijd maakte Mustafa Celen zijn debuut voor Rijnsburgse Boys. Hij speelde de volle 90 minuten.

Rijnsburgse Boys kwam na 35 minuten spelen op voorsprong. Kuhlmann kopte een voorzet van Leitoe in, waardoor de ruststand verdiend 0-1 was. Na rust kwamen er 4 nieuwe spelers in het veld.

Rijnsburgse Boys begon de 2e helft goed. In de 49ste minuut onderschepte Hogewoning een terugspeelbal. Hij omspeelde de doelman en scoorde de 0-2. En vlak daarna raakte een indraaiende voorzet van Sardar de onderkant lat. Toen waren er nog geen 50 minuten gespeeld.

Maar toen het scorebord 55 minuten aangaf, was de stand inmiddels 2-2 geworden. Eerst werd slordig verdedigen afgestraft en vlak daarna scoorde Odin uit een directe vrije trap. Deze 2-2 stand werd tevens de eindstand, hoewel beide ploegen nog voldoende kansen op de overwinning hadden.

34. Kuhlmann 0-1
49. Hogewoning 0-2