outhands

Nuon en KNVB zoeken ballenjongens

Het Nederlands elftal kan zich dit jaar plaatsen voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika. In het voorjaar van 2009 speelt Oranje vier belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het WK. En in het najaar wordt nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Voor alle thuiswedstrijden zijn we samen met Nuon op zoek naar Ballenjongens (en meiden!).

Heb jij genoeg ballen voor Oranje? Ben je tussen de 12 en 16 jaar en ben je bereid heldendaden te verrichten om de bal weer in het veld te krijgen? Meld je dan meteen aan voor de selectiedagen op www.nuonballenjongens.nl. En wie weet help jij Oranje straks een handje!
Als Officiële Nuon Ballenjongen (j/m) krijg je vier extra kaarten voor de wedstrijd, voorafgaand aan de wedstrijd een VIP training en een rondleiding door het stadion. Allemaal aangeboden door Nuon als partner van de KNVB. Een unieke ervaring voor jou en je gasten.
Namens het Nederlands elftal alvast hartelijk bedankt voor je aanmelding. We hopen je terug te zien op één van de selectiedagen. En misschien zelfs als Officiële Nuon Ballenjongen (j/m) langs de lijn bij één van de wedstrijden van Oranje.

Selectiedagen:
Gelderland / Overijssel: 18 februari
(sluiting inschrijving 4 februari)

Groningen / Friesland / Drenthe: 20 februari
(sluiting inschrijving 6 februari)

Zuid-Holland / Zeeland: 25 februari
(sluiting inschrijving 11 feb)

Noord Brabant / Limburg: 27 februari
(sluiting inschrijving 13 feb)

Utrecht / Flevoland: 4 maart
(sluiting inschrijving 18 feb)

Noord Holland: 6 maart
(sluiting inschrijving 20 feb)

Landelijke Finale: 14 maart
(door selectie tijdens een van de regionale selectiedagen te bereiken)