outhands

NTK 2009 bij Rijnsburgse Boys

Op verschillende accommodaties organiseren Sportpartners en Rene Meulensteen, ass.trainer van Manchester United, samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal (lees:NTK) – 2009 in de aankomende herfstvakantie.

Wat gaan we doen?
Het basisprincipe van het NTK zijn de Moves&Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij alle spelers van Manchester United. Voetballers in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar krijgen de techniektraining, een voetbal, een voetbalshirt, een lunch, een diploma op naam én voor iedere deelnemer een speciale Moves&Skills-trofee.

Het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal 2009 bij Rijnsburgse Boys op donderdag 22 oktober a.s.!

Wat bieden wij ‘voetballend’ aan?
In de ochtend worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld van maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding van de techniektrainers (die door techniektrainer René Meulensteen van Manchester United speciaal hiervoor zijn opgeleid) gaan ze trainen op techniek in oefenvormen. Na een goede lunch gaan we in de middag beginnen met Moves&Skills-wedstrijdvormen waarbij uitsluitend zal worden gelet op de techniek. Maar het belangrijkste is dat iedereen kan meedoen en de Moves & Skills gaan aanleren. Elke voetballer(-ster) is welkom en niet alleen maar de ‘goeie’. Dus iedereen is een winnaar!  Iedereen op deze dag leeft als een ‘kampioen’, traint als een ‘kampioen’ en speelt als een ‘kampioen’.
De beste techniekspeler(s) zullen op het Nationaal Sportcomplex in Papendal tijdens een finaledag op 1 november gaan strijden wie de beste techniekspeler  (-ster) van Nederland is in zijn of haar leeftijdscategorie.

De uiteindelijke winnaars
De winnaars van deze Landelijke finale bezoeken als hoofdprijs twee dagen de grootste voetbalclub van de wereld: Manchester United!! Ook brengen ze een bezoek aan de Hall of Fame en….. gaan ze naar de Fanshop van ’the Theater of Dreams’. Natuurlijk gaan ze naar Old Trafford voor het bekijken van een wedstrijd uit de Premiership.

Op de landelijk finale dag zal Minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport én René Meulensteen met collega’s van Manchester United aanwezig zijn om de prijzen aan de winnaars uit te reiken.

Voor aanmelden of meer informatie kijk op: www.decompletetechniek.nl/ / www.moves-skills.nl/