secretariaat

Noordwijk O23 – Rijnsb.Boys O23: 1-2

Dinsdag heeft Rijnsburgse Boys O23 de uitwedstrijd bij Noordwijk O23 met 1-2 gewonnen.
Op een winderig sportpark Duinwetering werd de eerste helft op een bijveld afgewerkt. Halverwege dit eerste bedrijf kwam Rijnsburgse Boys op voorsprong vanuit een vrije trap van Cagri Kodalak. Eerder mistte Giovialli Serbony al een behoorlijke kans op de openingstreffer, daarmee was de start voor de bezoekers. Een interessant en ook op en neer golvend schouwspel ontspon zich in het restant van de eerste helft, waarbij opgemerkt mag worden dat het Rijnsburgse centrale duo in de personen van Jesper Slootweg en Bradly Paauw, de Noordwijkse spits Van Staveren diep in de binnenzak hadden zitten. Vlak voor rust maakte Serbony nog de tweede treffer uit een strafschop, waardoor we gingen rusten met 0-2.
De tweede helft verhuisde de wedstrijd naar het veel grotere hoofdveld. De ruimtes werden daardoor groter, maar direct tot doelpunten leidde dit niet. Pas na een dubbele wissel aan Rijnsburgse zijde na ongeveer een uur spelen, deed Noordwijk wat terug: 1-2. Het laatste half uur bleef het tempo onverminderd hoog. Een aandringend Noordwijk gaf achterin veel ruimte weg en er ontstonden legio kansen voor de ploeg van trainers Dick Heemskerk en Hans Schot om de score verder uit te bouwen. De snelle Roy van Leeuwen en de immer bevlogen Max Hudepohl, faalden echter een aantal keren in de afronding of de laatste bal. Een fraaie en loeiharde pegel van afstand van Marc Magan verdiende een beter lot dan de onderkant van de lat.
Daarmee bleef de stand steken op 1-2, een verdiende overwinning voor Rijnsburgse Boys O23.
Noordwijk O23 – Rijnsburgse Boys O23: 1-2 ( 0-2 )
25. Cagri Kodalak 0-1
45. Giovialli Serbony 0-2
61. Noordwijk 1-2
Rijnsburgse Boys O23:
Virgil Deen ( Alessandro Kwant), Niek Ossevoort, Bart Duiker, Bradly Paauw, Jesper Slootweg, Dirk Jan van den Oever, Cagri Kodalak, Marc Magan, Jayson Halman ( Roy van Leeuwen ), Giovialli Serbony ( Luuk van Leeuwen) , Max Hudepohl.