outhands

Nominaties vrijwillig(st)er van het seizoen 2008-2009

Tijdens elke vrijwilligersavond wordt de vrijwilliger / vrijwilligster van het afgelopen seizoen gekozen. De vrijwilligerscommissie heeft aan het bestuur gevraagd 3 vrijwilligers en 3 vrijwilligsters te nomineren.

Het bestuur heeft hier gevolg aangegeven en is tot de volgende nominaties gekomen:

Vrijwilligsters :

 Jeanette van Rooyen: Zit al jaren in de kantinecommissie, die de kantinebezetting verzorgt, wat elke week een worsteling is. Uiteraard staat ze zelf regelmatig achter de bar en bakt ze uw snack. 

 

 

 

 

 Annette de Mooy: Heeft in de kantinecommissie gezeten en verzorgt nu al jaren de inwendige mens (eten en drinken), op donderdagavond en op de zaterdag.

 

 

 

 

 Petra Hogewoning: Vele jaren vaste kracht in de kantine, wat u op eet heeft zij waarschijnlijk gebakken. Ondersteund Chris bij klusjes voor de club.

 

 

 

 

Vrijwilligers :

 Bram van Egmond: Zit, al jaren, dag en nacht achter de computer om de site van Rijnsburgse Boys overzichtelijk en (direct) actueel te houden. Bewaakt ook de normen & waarden, die voor deze site gelden. Geeft regelmatig, met zijn commissie, de website een facelift.

 

 

 

 

 Leo van Egmond: Al jaren leider en trainer bij de lagere jeugd. Bij de nodige reparaties kunnen we op hem rekenen. En in de zomer zit hij in de klusploeg.

 

 

 

 

 Wim Kuivenhoven: Is al meer dan 20 jaar de stille kracht achter de penningmeester, voor wie hij de financiële administratie verwerkt.

 

 

 

 

Op de vrijwilligersavond kunt u direct bij binnenkomst uw stem uitbrengen op de vrijwilliger en vrijwilligster van dit seizoen.

De vrijwilligerscommissie.