outhands

Nominaties vrijwilliger/vrijwilligster seizoen 2007/2008

Tijdens elke vrijwilligersavond wordt de vrijwilliger / vrijwilligster van het afgelopen seizoen gekozen. In het verleden kon u zelf bepalen, wie in uw ogen deze titel verdiende.
De commissie, die deze avond organiseert, heeft gemeend hiervan af te wijken en aan het bestuur te vragen 3 vrijwilligers en 3 vrijwilligsters te nomineren.

Het bestuur heeft hier gevolg aangegeven en is tot de volgende nominaties gekomen:

Vrijwilligsters:

 Lijda van Iterson: Al zeker 20 jaar actief in de kantine en van oudsher altijd paraat op de bingoavond en in de organisatie van deze avond

 

 

 

 Patricia Duindam: Verzorgt  de inkoop van de kantineartikelen, traint de MJ1, MJ2, E12, E13 en doet daarnaast nog licht administratief werk.

 

 

 

 Petra Hogewoning: Vele jaren vaste kracht in de kantine, wat u op eet heeft zij waarschijnlijk gebakken. Ondersteund Chris bij klusjes voor de club.

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers :

 Bram van Egmond: Zit, al jaren, dag en nacht achter de computer, om de site van Rijnsburgse Boys overzichtelijk en (direct) actueel te houden. Bewaakt ook de normen & waarden, die voor deze site gelden. Geeft regelmatig, met zijn commissie, de website een facelift.

 

 

 

 Jan van Iterson: Wie kent hem niet. In het verleden meer dan 25 jaar wedstrijdsecretaris en scheidsrechter geweest, waarvoor hij benoemd is tot erelid. Hij is, ondanks zijn leeftijd, nog steeds elke werkdag en zaterdag actief op de club. Wie kent hem niet als de “Man van de Was”.

 

 

 

 Wim Kuivenhoven: Is al 20 jaar de stille kracht achter de penningmeester, voor wie hij de financiële administratie verwerkt.

 

 

 

 

Op de vrijwilligersavond kunt u direct bij binnenkomst uw stem uitbrengen op de vrijwilliger en vrijwilligster van dit seizoen.

De vrijwilligerscommissie.