outhands

Nog enkele weken om Gerben Heemskerk te steunen!

Zondag 4 november is het dan (eindelijk) zover: Gerben Heemskerk (Rijnsburgse Boys 6) gaat dan de marathon van New York lopen en dan ook nog voor een goed doel! Werkgroep De Ruyter heeft, na een gesprek met Gerben, een projekt toegewezen waar alle opbrengsten in geïnvesteerd zullen gaan worden

Dit heeft al meerdere malen op de site gestaan, maar het kan niet genoeg vermeld worden, vandaar nogmaals deze herinnering. Klik hier om het (hele) verhaal te lezen en laat hem uw goede wil zien!

Hij heeft al enkele shirtsponsors gevonden en hij heeft besloten om in een fel-oranje trainingspak en tenue te gaan lopen, dus opvallen zal hij zeker. Er is echter nog plaats voor shirtsponsors en ook dat kunt u hier lezen!
Voor vertrek zal er nog een interview met hem in De Rijnsburger staan waar de sponsoren zeker genoemd zullen gaan worden én hij heeft toegezegd er alles aan te gaan doen om bij CNN in beeld te komen. Hem kennende zal dat zeker gaan lukken!

Na een collecte in de feestweek (waarmee hij ruim € 2.000,00 ophaalde) en de toezeggingen die tot nu toe gedaan zijn, heeft hij al een kleine € 4000,00 om te overhandigen aan De Ruyter; dit moet en kan echter nog veel meer worden en daarom nogmaals dit bericht.

Laten we met het hele dorp achter hem en het projekt gaan staan, want dat verdienen ze beide!

 

NewYork