Een supporter

Nog 4 finales…..

Na afloop van de wedstrijd, afgelopen zaterdag, tegen Kozakken Boys, werd die zin veel genoemd en besproken op sportpark Middelmors; nog 4 wedstrijden in deze competitie op het allerhoogste amateurniveau. En we doen dus nog steeds volop mee!

Maar ik constateerde dat het wel lijkt of dat niet zo is. Er was een beetje een gelaten sfeer, net alsof we er elk jaar zo onwijs goed voor staan!? Het is gewoon uniek, dat we in deze fase van de competitie nog steeds kampioen kunnen worden. De boys op het veld laten het in ieder geval zien en pakken zeer regelmatig de winst of hadden de 3 punten zeker verdiend.

De ‘Youth‘ volgt hen waar mogelijk, zingt, regelt georganiseerd vuurwerk en zorgt voor (veel) sfeer. Op de tribunes en langs het veld kan dit echter wel veel beter. Daar komt vooral die ‘gelaten sfeer’ vandaan! Leef mee, kom nog 4 potjes in grote getalen mee, juich, klap en schreeuw de spelers en staf naar de laatste 4 overwinningen. En dan zien we wel waar we het eindigt toch?

Lijkt mij sterk dat in deze gekke competitie de nummers 1 en 2 alles nog gaan winnen en ook wij moeten, met z’n allen, nog aan de bak. Maar het Burgemeester Koomansplein is dus nog steeds in zicht…………..

Dus voor de aankomende 4 finales geldt:

  • Houd deze zaterdagen vrij (tuincentrum met je partner kan ook op een andere dag)
  • Kom een keer te laat thuis uit het sponsorhome of vanuit de kantine (Bram en Ryan zijn best soepel)
  • Borst vooruit, we zijn tenslotte Rijnsburgers
  • Laat je positief horen, vanaf welke plek dan ook rondom veld 1
  • Zorg dat het hele park geel/zwart is en blijft
  • Alle jeugdelftallen (verplicht) aanwezig langs het veld

Dan hebben wij als supporters er ook alles aan gedaan en volgt er hopelijk wat moois. De Boys verdienen dit en ook de voorbereidingen zijn al in volle gang; de platte kar is besteld, Cees D. z’n snippertje staat al koud, Gerrit P. stelt z’n sporthal voor het laatst beschikbaar voor de afterparty, Erik K. op de schouders, Marc P. blijft maar rennen met zijn Rijnsburgse Boys-vlag, ome Theo v.d. M. heeft een mooie plek op het plein met z’n bacootje, Nico G. schrijft in beschonken toestand het laatste verslag, omroeper Hans O. is niet meer te verstaan, John S. pinkt een traantje weg …. Kortom: dromen die waar gemaakt kunnen worden!

Ik zie jullie graag op 27 mei!

Koomansplein Rijnsburg