outhands

Nog 24 uur om in te schrijven: RBB Quiz

Misschien heeft u het inmiddels al gelezen in de Evenementenkalender, maar op vrijdagavond 24 augustus is de 2e editie van de Rijnsburgse Boys Voetbal Quiz. Vorig jaar was dit een groot succes en successen moeten worden doorgevoerd!

Om 20.00uur starten we in de kantine en vanaf 19.30uur is de kantine geopend, om een mooie plaats te zoeken/vinden en om in te schrijven. Zoals gezegd moet je successen voortzetten en daarom is ook Andy Houtkamp (o.a. sportverslaggever van Radio 1) weer bereid gevonden het evenement van commentaar te voorzien. Hij zorgt ervoor dat een ieder op het puntje van zijn stoel zit! Met videobeelden, geluidsfragmenten en alles rondom het voetbalspelletje……..

45 voetbalvragen in de categorie ‘algemeen’ en 15 vragen over Rijnsburgse Boys zullen op de aanwezige 2-tallen worden afgevuurd. En aan het eind is er dan dus een top-3 bekend en ook het koppel met de laagste score krijgt een eervolle vermelding!

Inmiddels zijn we verzekerd van prachtige prijzen: een VIP-arrangement in een sky-box bij Sparta, een voetbalpakket van Sportus.nl en SubsideSports.nl en verrassingspakketten van Ben Borst Men’s Fashion/Casual Wear. En uiteraard ook langs deze weg een hartelijk woord van dank aan deze sponsoren

Schrijf je nu in, dan ben je verzekerd van een TOP(klasse)avond: vrijdagavond 24 augustus vanaf 19.30uur ben je welkom (per 2-tal dus) en om 20.00uur gaan we starten. Verwachtte eindtijd is 23.00uur. De inschrijving sluit op woensdag 22 augustus om 12.00uur! Om de kosten enigzins te dekken is men per koppel verplicht € 5,00 inschrijfgeld te voldoen bij binnenkomst. Dus voor € 2,50 per persoon heb je een hele avond lol!

De organisatie van dit spektakel wil graag weten met hoeveel mensen we rekening moeten houden en daarom het vriendelijke verzoek om via de site in te schrijven. Per 2-tal is 1 e-mail voldoende. U ontvangt een bevestiging zodra de mail gelezen is. U kunt zich hier inschrijven. Tot nu toe hebben ruim 30 koppels zich ingeschreven, dus er is nog plaats voor enkelen! Rijnsburgse Boys fan of niet; het is sowieso een hele leuke avond!