outhands

Nieuwsflitsen Jeugd

 Nieuwe indelingen
De A3, B3 en de D9M zijn afgelopen week door de KNVB  opnieuw ingedeeld. De A3 en de B3 zijn in verband met hun positieve uitslagen hoger ingeschaald.
De E11M is nu in een poule ingedeeld, waarbij de reisafstanden te overzien zijn.

Nieuwe trainers voor de B5
Roy Witmaar en Andries van der Gugten gaan met ingang van maandag 19 oktober de training van de B5  verzorgen. Door het vertrek van Joey Hus (werk) zijn zij de mannen, die de B5 punten gaan bezorgen.

Coachjassen
Nog niet alle begeleiders van de jeugdteams hebben hun coachjas opgehaald. Wil je verzekerd zijn van de juiste maat, zorg dan dat je deze jas bij Sam van Geest op zaterdagmorgen gaat passen.

Stage lopen bij RBB
Meerdere scholieren en studenten lopen inmiddels stage bij RBB. Veel studenten van het ROC zijn actief als trainer van een jeugdteam en doen daarnaast ook speciale activiteiten.
Met ingang van deze week gaan een aantal scholieren hun zogenaamde maatschappelijke stage gebruiken om als scheidsrechter en/of begeleider bij het Ukkies voetbal hun stage uren te halen.
RBB is zeer gelukkig met deze ontwikkeling. Heb je interesse om jouw stage ook bij RBB te doen neem dan contact op met de mensen van het Jeugdbestuur of Sam van Geest.

Het jeugdbestuur