outhands

Nieuwsbrief Jeugd II

Dit is de tweede nieuwsbrief met wetenswaardigheden mbt het nieuwe seizoen. Hebt u de andere gemist, scroll dan naar beneden naar archief.

Maatschappelijke stage
Bij Rijnsburgse Boys is het dit seizoen ook weer mogelijk om de maatschappelijke stage, die voor veel scholieren verplicht is, te volgen.
Afgelopen seizoen heeft een aantal scholieren deze stage gebruikt om als trainer, hulptrainer, begeleider Ukkies voetbal, scheidsrechter, etc. , aan de slag te gaan bij RBB. Voor het komend seizoen willen wij uiteraard weer gebruik maken van deze scholieren.
Voor aanmeldingen en/of vragen kan je terecht bij de mensen van het jeugdbestuur.

Trainers, trainingsrooster en kleedkamers
Voor bijna alle teams hebben inmiddels een trainer(s) gevonden.
De F5, F9, F10 en F11 weliswaar nog niet, maar de verwachting is, dat wij ook voor deze teams op korte termijn de trainers aan U voor kunnen stellen. Informatie hierover kunt u van ons via de site tegemoet zien.

De nieuwste versie van het trainingsrooster staat inmiddels op de site. Check wel even de juiste tijd en het juiste veld. Er zijn wat wijzingen in het rooster te vinden.

De training van de E11 begint niet op 18, maar op 25 augustus om 16.00 uur.

Vanaf as maandag gaan we ook de nieuwe kleedkamer indeling volgen. Het rooster hangt bij de ingang van de kleedkamers.

Leiders
Zijn we bijna rond met de trainers, dan geldt dit helaas nog niet voor begeleiders van een aantal teams. Zie hiervoor de telefoonlijst.

Sleutels, shirtjes, ballen, netjes en andere materialen
Hebt u nog materialen in uw bezit ( sleutels / ballen / ballennetten / coachjassen / shirtjes van de mini F ) lever deze zaken zo spoedig mogelijk in op het secretariaat.

Coördinator meisjes Edward Duindam 06-53751749

(U vindt alles met betrekking op het Jeugd-voetbal op de Jeugd-hoofdpagina via de menubalk bovenin)