outhands

Nieuwsbrief 3 (jeugd)

Dit is de derde nieuwsbrief met wetenswaardigheden mbt het nieuwe seizoen. Hebt u de andere gemist, scroll dan naar beneden naar archief.

Trainers, trainingsrooster en kleedkamers
Voor bijna alle teams hebben we gelukkig mensen bereid gevonden om als trainer aan de slag te gaan. De laatste vacatures zijn er voor de E10 en E11. Terwijl we voor de D4, E5 en de 1e jaars F jes nog een 2e trainer zoeken.

De nieuwste versie van het trainingsrooster staat inmiddels op de site. Check wel even de juiste tijd en het juiste veld. Er zijn wat veranderingen in gekomen.

Vanaf maandag 1 september gaat het nieuwe kleedkamer rooster in. Check even welke kleedkamer gebruikt kan worden. Het rooster hangt bij de ingang.

Leiders
Zijn we bijna rond met de trainers, dan geldt dit helaas nog niet voor leiders van een aantal teams.
De B5, C6, D5, E9 en de M hebben nog geen leider. Heb je interesse neem contact op met onderstaande mensen.

Nog enkele mutaties
Kevin van Beelen was E9 wordt E8. S.C. van der Geer wordt dan E9 was E8

Nieuwe jeugdleden krijgen deze week een informatiebrief met informatie over de teamindeling en trainingstijden. Geen brief ontvangen neem contact op met een van onderstaande mensen.

Alle nieuwe leden moeten uiterlijk vrijdag 29 augustus een informatiebrief ontvangen hebben. Dit geldt niet voor A & B junioren. Niet ontvangen bel 06-12038591 Sam van Geest

Sleutels en shirtjes
Hebt u sleutels in uw bezit of shirtjes van de mini F ( PSV & Juventus ) lever ze in bij het secretariaat.

Komende week is Sam van Geest aanwezig om de trainers te voorzien van de juiste sleutels van de ballenkarren. Neem je oude sleutels wel mee naar de club.

Huig den Hollander 06-53939041
Coördinator meisjes Edward Duindam 06-53751749
Coördinator Sam van Geest 06-12038591