outhands

Nieuws van de jeugdafdeling van RBB

RBB contracteert Hoofd Jeugdopleiding voor het komende seizoen

 Door de winterse omstandigheden is er de afgelopen weken niet veel gevoetbald. De velden waren bedekt door een laag sneeuw en de elftallen waren genoodzaakt om de zaal op te zoeken en ook was er een run op de sportscholen voor een alternatieve bezigheid.

Achter de schermen is deze voetballoze periode een uitgelezen mogelijkheid geweest om alvast te werken aan de organisatie voor het volgende seizoen. We zijn daarom erg blij dat we in Peter Kerkhof een Hoofd Jeugdopleiding hebben weten te contracteren.

Peter Kerkhof is 51 jaar, gehuwd, twee kinderen (zoon van 21 en dochter van 18). Hij is van beroep controller bij de Hoge Raad (Den Haag) en werkt daar 36 uur per week. Hij is woonachtig in Alphen aan den Rijn.

Peter heeft oefenmeester 2 en Is momenteel werkzaam  als  jeugdcoördinator bij Alphen en daarnaast trainer bij Voorschoten 1 (zondag). Daarnaast werkt hij voor de Complete Techniek en doet hij daar aan clubondersteuning (opzetten en begeleiden van het jeugdkader). Peter is vanaf zijn 36e trainer. Hij Is begonnen bij Nieuwkoop 1 en daarna zijn Alphen, Rohda, Moerkapelle, Nieuwkoop, Alphense Boys (landelijke B1) en Voorschoten langs gekomen.

Peter wil bij RBB mee helpen bouwen aan een professionele organisatie en heeft daar bijzonder veel zin in. Hoewel hij nu nog heel druk is bij zijn andere verenigingen en het daar goed wil afsluiten, zullen we hem ongetwijfeld aan het einde van dit seizoen bij RBB zien.

Naast het aantrekken van Peter Kerkhof hebben we ook gesproken met de huidige trainers van de A1, B1 en C1 (Stuart Bergen, Eric Zethof en Leon van Delft). Uit de gesprekken is naar voren gekomen dat alle partijen de intentie hebben om met elkaar verder te gaan op de ingeslagen weg. Ook hier zijn we heel erg blij mee.

Als klap op de vuurpijl hebben ook een aantal oud selectiespelers aangegeven om hun trainers-diploma te willen halen en zich willen inzetten voor de jeugdafdeling van RBB. Goed nieuws dus!

Van ons mag de bal weer gaan rollen, we hebben er weer zin in!