Bram van Egmond

Nieuwe tulpsponsor: 4-Attention

De businessclub verwelkomt een nieuwe tulpsponsor: 4-Attention van directeur Gijs Noort (zie foto), handelsbedrijf in bloemisterij-accessoires, gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk.
Profiel
4-Attention is een enthousiast en dynamisch bedrijf dat beschikt over jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van bloemisterij-accessoires. Het streven is op professionele en persoonlijke wijze mee te denken met de klant. Mede dankzij moderne technieken zoals voorraadkoppelingen, een strak logistiek systeem en het bundelen van inkoopkracht kan 4-Attention een totaalpakket aanbieden aan de bloemist.
Webshop
Via de webshop van 4-Attention kunnen klanten op elk gewenst moment, waar ook ter wereld, inloggen en artikelen bestellen. Het aanbod is altijd actueel. De webshop heeft een uniek bestelsysteem dat het makkelijk maakt kleinere aantallen (per doosje en soms zelfs per stuk) te bestellen.
Meer informatie
4-Attention is gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland in Naaldwijk. Voor vragen en advies kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen: info@4-attention.com en (0174) 747 650. Zie ook www.4-attention.com.