outhands

Nieuwe sponsors voor Rijnsburgse Boys

Tijdens de zaterdag gehouden 1e competitiewedstrijd tegen DOTO, die Rijnsburgse Boys met 4-0 won is een eerste stap gezet naar een spannend competitie seizoen 2007-2008.
Een club die het heeft gepresteerd om 2 jaar achtereen kampioen te worden verdient een bruisende businessclub. En dat heeft Rijnsburgse Boys met een sponsorgroep van circa 150 leden, die het business-to-business concept hoog in haar vaandel heeft staan.


Sponsors voorste rij van links naar rechts: Ferry Huurman, directeur Rabobank, Peter Zandbergen, directeur F.J. Zandbergen en Zn, Arno Mulder, directeur Karrosseriefabriek Theo Mulder, Henk Hoogervorst, directeur van de Heeren van Noortwyck en Wim Jan Paauw, directeur van Paauw Lilies. Gerard Heemskerk, directeur van hoofdsponsor WBE was verhinderd.
Achterste rij: Cees Driebergen (Voorzitter Rijnsburgse Boys), Kees Star (Voorzitter Sponsorgroep), Jan Stam (Penningmeester Sponsorgroep)
(foto Gerard van der Meij)

Voor de wedstrijd werd de nieuwe Hoofdsponsor, Shirtsponsor en Broeksponsor , twee nieuwe leden van de Heeren van Middelmorsch en de eerste Leliesponsor aan het publiek gepresenteerd.

Hoofdsponsor is voor de komende 2 jaar het bedrijf Westland Bloemenexport WBE uit Honselersdijk. Het bedrijf is koploper op het gebied van de import van exoten en bladproducten.

Nieuwe Shirtsponsor voor de komende 2 jaar is Hotel Grand-Café Heeren van Noortwyck uit Noordwijk, het perfecte adres voor een diner of een borrel aan de bar in het gezellige Grand-Café, maar ook voor feesten en partijen.

Karrosseriefabriek Theo Mulder uit Rijnsburg is de komende 2 jaar broeksponsor. Het bedrijf dat al bijna 100 jaar voornamelijk in de Duin- en Bollenstreek carrosserieopbouw en koelinstallaties levert, inclusief service.

Paauw Lilies uit Rijnsburg, het ultra moderne volledig geautomatiseerde lelie kweekbedrijf, wordt ingaande het nieuwe seizoen Lelie sponsor. Het bedrijf krijgt als sponsor wat extra faciliteiten en heeft de primeur als Lelie sponsor.

Tot slot zijn er 2 leden die deel gaan uitmaken van het nieuwe sponsorprogramma De Heeren van Middelmorsch. Ook aan deze vorm van sponsorschap zijn een aantal bijzondere faciliteiten verbonden.

Het eerste bedrijf is Rabobank Katwijk. De sterk lokaal en maatschappelijk betrokken bank maakt al jaren deel uit van de sponsorgroep.

Rozengroothandel F.J. Zandbergen & Zn uit Rijnsburg is het tweede bedrijf dat lid wordt van de Heeren van Middelmorsch. Het bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van rozen en is een begrip in de rozenwereld als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

De sponsorgroep die het eerder genoemde business-to-business concept hoog in haar vaandel heeft staan nodigt bedrijven uit om ook sponsor te worden. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Jan Stam, bestuurslid van de sponsorgroep, onder telefoonnummer 06 22 54 03 33.