Bram van Egmond

Nieuwe sponsoren voor Rijnsburgse Boys

Het Bestuur en de Businessclub zijn bijzonder trots u een aantal nieuwe tulp sponsoren te kunnen presenteren:

sponsore-rbb

Van der Mey Barendrecht B.V. (Kees van der Mey)
‘De brug tussen kweker en grootverbruiker’
Het ondernemerschap is Kees van der Mey met de paplepel ingegoten. Als vijfjarig ventje ging hij al met opa mee om handel op te laden bij de kweker. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan, in de verschillende facetten van de AGF-groothandel, specialiseerde deze telg uit een AGF-geslacht zich als commissionair. Toen duidelijk werd dat er steeds minder handel voor de (veiling)klok werd aangeboden, zocht hij contact met tuinders, om op die manier toch zijn klanten te kunnen blijven bedienen.
Nu 14 jaar later gaat het uitstekend met Van der Mey Barendrecht B.V.. Inmiddels werkt ook zoon Dennis-Jan in het bedrijf. Het bedrijf is flink gegroeid in de loop der jaren. Zo zijn er meer tuinders bijgekomen, ook uit Duitsland en België. Natuurlijk blijft de handel niet stilstaan en zijn er genoeg nieuwe producten op de markt bijgekomen. Uitdaging genoeg! Uitgangspunt bij Van der Mey Barendrecht B.V. is dat er uitsluitend gewerkt wordt met Klasse I of hoger. Deze duidelijkheid, bij zowel tuinders als afnemers, vormt de basis van het succes. Duidelijkheid, een no-nonsensbeleid en het besef dat een goede prestatie leveren meer is dan een goed product afleveren, zorgen ervoor dat tuinders en afnemers in Van der Mey Barendrecht B.V. een partner herkennen waar goed mee te werken valt.
Een wakend oog controleert alle handel vaak al vóór de oogst bij de tuinders, vervolgens bij binnenkomst in Barendrecht en tot slot vóór het wordt opgeladen of afgehaald. Het handjevol tuinders is inmiddels uitgegroeid tot circa 100 afnemers. Het zijn voornamelijk Nederlandse Groothandelaren in AGF Grootverbruikers/Horeca leveranciers en de verwerkende industrie. Naast het merk van het eerste uur ‘Goodmorning’ is er een tweede merk bij gekomen: ‘Kalimera’. Ook draait er sinds oktober 2010 een webwinkel onder de naam : www.agf-online.nl
Schoondergang BV (Han van Hoogdalem)
“Schoondergang – uw totaal-leverancier voor professionele keukens”
Schoondergang B.V. levert kwaliteitskeukens voor de zakelijke markt.
Het in Zoeterwoude-Rijndijk gevestigde bedrijf is totaal-leverancier voor professionele keukens: van advies, ontwerp, fabricage, begeleiding en plaatsing tot en met 24uur onderhoudservice. In 1922 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse grootkeukenmarkt. Het bedrijf heeft 24 deskundige en enthousiaste medewerkers.
Wij leveren aan de horeca, het onderwijs, de overheid, het bedrijfsleven, gezondheidszorg en sportcentra. Tot de klanten behoren onder meer: (top-)restaurants, strandpaviljoens, cateringbedrijven, vakscholen, gemeenten, instellingen en woongroepen in zorg en welzijn, evenementencentra en bijvoorbeeld ook sportverenigingen met een eigen kantine. Wij bieden een royale keus aan professionele grootkeukens, met daarbij een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige horeca- en keukeninrichting en apparatuur. Dit assortiment varieert van kooklijnen en bakwanden, koel- en vriesvoorzieningen, afzuigapparatuur en spoelkeukens tot pannen, bestek en servies. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het!
Schoondergang B.V. houdt het proces rond ontwerp, fabricage, plaatsing en onderhoud geheel in eigen handen. Het bedrijf heeft alle kennis en vaardigheden voor alle werkzaamheden in eigen huis. Ons bedrijf beschikt over een eigen fabriek voor de fabricage van keukens en specialiteiten. Apparatuur en artikelen voor de aankleding en uitrusting van de keukens wordt rechtsreeks geïmporteerd van fabrikanten van A-merken.
Schoondergang B.V. wil zich onderscheiden door kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, maatwerk, service en een scherpe prijs! Zie ook:  www.schoondergang.nl
G&S Bouw (Jaap Messemaker)
G&S Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige utiliteitsbouw. Met een sterke kern van eigen mensen pakken we de regierol, die nodig is om deze kwalitatief hoogstaande gebouwen te realiseren binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Ons bedrijf kenmerkt zich door:
– Een nuchtere kijk. We hebben een open mentaliteit en zijn niet bang om kritisch naar onszelf en naar onze onderaannemers te kijken
– We zijn consequent in wat we doen. Bij ons is afspraak nog steeds afspraak en we weten van aanpakken!
– We luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Vanuit onze regie-functie weten we de juiste partijen aan projecten te koppelen. Deze flexibiliteit onderscheidt ons van veel andere bouwfirma’s.
We werken al jarenlang uitstekend samen met de beste bedrijven binnen de bouw. We hechten dan ook zeer aan onze goede relaties. Het kennisniveau van ons personeel is hoog. Innovatie is voor ons even vanzelfsprekend als traditioneel vakmanschap. Dat is de verdienste van een stabiele organisatie die bereid is te investeren in kennis. Wij stellen hoge eisen aan onze prestaties!
We zijn pro-actief. Op grond van onze jarenlange ervaring denken we actief mee met de opdrachtgever over het bouwproces. Zie ook: www.gensbouw.nl