Bram van Egmond

Nieuwe sponsor: Wijnimport Jos Rijnaarts BV

Wijnimport Jos Rijnaarts BV is met ingang van dit voetbalseizoen kiemsponsor bij Rijnsburgse Boys. Hieronder een nadere introductie van de wijnimporteur uit Alkmaar.

Over Wijnimport Jos Rijnaarts
Jos Rijnaarts is van alle tijden. Het bedrijf heeft zijn oog laten vallen op wijnen die sinds jaar en dag actueel zijn, traditioneel én eigentijds. De trends in de wijnwereld volgt Jos Rijnaarts op de voet. Voortdurend is het bedrijf op zoek naar vernieuwende mogelijkheden qua smaak en dessin. Het kiest voor de beste wijnen uit de nieuwe wijnlanden waaronder Chili, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten, maar ook traditionele wijnlanden als Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal staan onverminderd hoog in het vaandel.
Gespecialiseerde ondersteuning
Innovatie en traditie krijgen evenveel aandacht. Jos Rijnaarts concentreert zich niet op het wegzetten van wijn, maar laat zich veel meer gelden als aanbieder met gespecialiseerde en klantgerichte ondersteuning. Dat betekent dat wijn niet meer het enige focuspunt is. Denk aan onder andere trainingen en cursussen over wijn, vooruitstrevende marketingactiviteiten waarbij de klant centraal staat alsmede het organiseren van bijzondere wijnreizen naar producenten.

Team
Jos Rijnaarts startte op 1 februari 1987 in Nederland, onder de naam Wijnimport Jos Rijnaarts. Destijds was nauwelijks te overzien welke vlucht de wijnconsumptie in Nederland zou nemen: van relatief eenvoudige producten tot de vraag naar kwaliteitswijnen. Al snel groeide de importeur uit tot een actief en innovatief wijnbedrijf. Sinds 1995 zijn het kantoor en het magazijn gevestigd op bedrijventerrein Oudorp in Alkmaar en is de positie binnen de wijnwereld verder verstevigd. Inmiddels heeft Jos Rijnaarts in Nederland een vooraanstaande positie.
Klanten
De belangrijkste doelstelling van Jos Rijnaarts is het aanbieden van een uitgebreid wijnportfolio aan restaurants en hotels in het midden- en top-horecasegment. Ook evenementen- en cateringorganisaties, de betere slijterij-wijnhandel en business-to-business-bedrijven zijn klant. Het verzorgen van wijnpakketten op maat voor het bedrijfsleven is daarnaast ook een belangrijke activiteit. Ondernemerschap, professionaliteit, teamwork, klantgerichtheid en integriteit zijn de kernwoorden.
Contactgegevens
Adres: Edisonweg 14, 1821 BN Alkmaar
Telefoon: (072) 511 85 37
E-mail: info@jr.nl
Website: www.jr.nl
Contactpersoon: Raymond Rijnaarts
E-mail: raymond@jr.nl