Henk Hogewoning

Nieuwe sponsor: Qook!

De businessclub verwelkomt een derde nieuwe sponsor in korte tijd: Qook!, producent van horecakeukens, gevestigd in Woerden. Rijnsburger Han van Hoogdalem is er verkoper. Hieronder stelt de nieuwe sponsor zich voor.

Introductie Qook!
Qook!-keukens zijn voor de horecaprofessional de keuken waar je graag in werkt en gezien wordt. Onze passie voor maatwerk en ons oog voor design, maakt Qook! tot de meest functionele en stijlvolle keukens op maat. Qook!-keukens kunnen worden gemaakt in de vorm van een wand- of eilandopstelling, in recht of rond design en zo uitgebreid als u het voor ogen hebt.

Alle keukens zijn volledig maatwerk en kunnen worden uitgebreid met werktafels, spoeltafels en afzuigkappen. Qook! levert een compleet ingerichte keuken die perfect is afgestemd op de wensen van de professional. Iedere horecagelegenheid is uniek en dat is nu precies de kracht van Qook! Zowel de afmetingen als de keuze van componenten worden specifiek afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen de ruimte.

Bij een Qook!-keuken is een mooi design verenigd met gebruiksvriendelijkheid. We gebruiken de beste kwaliteit roestvrijstaal en de keuken wordt tot aan het laatste detail nauwkeurig afgewerkt. Door het unieke design is Qook! niet alleen de trots van de chef, maar ook een eyecatcher voor uw gasten. Let’s get Qooking!

Qook! is een merk van QBTEC – dé producent van professionele kook- en frituurinstallaties – en het perfecte startpunt voor maatwerk horecakeukens van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeukenoplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in een naadloos fornuis. Onze professionals Han van Hoogdalem en Johan de Wildt zijn er om al uw vragen rondom de maatwerkkeukens van Qook!, het productieproces en het onderhoud te beantwoorden.

Ze komen graag bij u kijken om de mogelijkheden met betrekking tot uw keuken te bespreken. Qook! wordt volledig ingetekend aan de hand van uw wensen. Middels een 3D- ontwerp en een virtuele rondleiding, kunt u het eindresultaat van uw keuken op voorhand zien. Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan de fabriek van producent QBTEC in Woerden, om realtime te beleven hoe uw keuken gemaakt wordt.

Qook! by QBTEC.

Meer informatie
www.QOOK.kitchen
www.QBTEC.nl