Bram van Egmond

Nieuwe sponsor: Le Chateau Vloeren

De toch al imposante lijst met Kiemsponsoren is weer langer geworden met de komst van Le Chateau Vloeren. Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Klei-Oost, op ongeveer een kilometer afstand van sportpark Middelmors. Le Chateau Vloeren is al meer dan twintig jaar een begrip in deze regio.

Producten
Le Chateau Vloeren heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in houten vloeren, parketvloeren en vloeren van pvc en laminaat. Ondervloeren, onderhoudsproducten en de afwerking van vloeren horen daar uiteraard ook bij. Wilt u uw vloer schuren of laten schuren of uw huidige trap renoveren met eiken traptreden, dan bent u ook aan het juiste adres bij Le Chateau Vloeren.
Klanten
Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij Le Chateau Vloeren. Het bedrijf heeft geschikte producten voor woningen en kantoorpanden. Maar ook voor horecagelegenheden, zorgcentra en andere zakelijke opdrachtgevers heeft Le Chateau passende producten, ook op projectbasis.
Een gedegen advies en kwaliteitsvloeren tegen de scherpste prijzen, dat is waar Le Chateau voor staat. Zie voor meer informatie: www.lechateauvloeren.nl.