Bram van Egmond

Nieuwe sponsor: De Wit Beveiliging

De businessclub van Rijnsburgse Boys verwelkomt een nieuwe sponsor: De Wit Beveiliging uit Katwijk. Het bedrijf werd 25 jaar geleden opgericht en verhuisde dit jaar naar een nieuwe locatie. Een nadere introductie.

25-jarig bestaan op nieuwe locatie
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat De Wit Beveiliging als zelfstandige bv werd opgericht. Het bedrijf is voortgekomen uit Elektrotechnisch Installatiebedrijf H. de Wit, opgericht in 1970 door de vader van huidig directielid ing. Henk de Wit. Op 13 mei jongstleden is De Wit Beveiliging verhuisd naar de Scheepmakerstraat op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk. Een locatie die beter past bij de huidige ontwikkelingen en de te verwachten groei.
Twee bedrijven
Vanuit het moederbedrijf ontstond op de vorige locatie in de loop der jaren ook De Wit Totaal-E-techniek. Sinds 2010 zijn beide ondernemingen (De Wit Beveiliging en De Wit Totaal-E-Techniek) echter als twee zelfstandige bedrijven verder gegaan. Eerder dit jaar al verhuisde De Wit Totaal E-Techniek, waardoor het gedeelde pand aan De Roysloot te groot werd voor het achterblijvende De Wit Beveiliging.

Ontwikkeling tot specialist
De Wit Beveiliging heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van inbraakbeveiliging, toegangscontrole en intercom-installaties. Net als voor telefoonsystemen, camerasystemen, datanetwerken en andere zwakstroom-techniek. Het bedrijf is actief in een groot deel van Nederland voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Dat doet De Wit met een team van ervaren en deskundige elektra-technici. Het bedrijf wordt gerund door algemeen directeur Jos Nulkes en ing. Henk A. de Wit, zoon van de grondlegger.
Internetverbindingen
“De ontwikkelingen op het gebied van internet, telefoon- en dataverkeer zijn de afgelopen tien jaar razendsnel gegaan. De vraag naar betrouwbare en snelle internetverbindingen zal de komende jaren alleen maar groeien. Dat maakt verbetering mogelijk in beeld en geluid. De Wit Beveiliging speelt hier graag op in. Vanaf onze nieuwe locatie in Katwijk zijn wij klaar voor de toekomst”, aldus Jos Nulkes.