Bram van Egmond

Nieuwe sponsor: accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal

De businessclub mag weer een nieuwe sponsor verwelkomen: accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal uit Noordwijk. Hieronder stelt het bedrijf zichzelf voor.

Innovatie en IT
Wij zijn accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal: een fullservice mkb-accountantskantoor, gevestigd in Noordwijk. Naast traditionele dienstverlening als accountancy, administratie, salarisverwerking en (fiscale) advisering, zetten we de laatste jaren steeds meer in op innovatie en IT. 
In het huidige digitale landschap is data overal. Wij maken die data inzichtelijk en helpen ondernemers datagedreven beslissingen te nemen. Als een van de weinige AFAS-accountancypartners in Nederland, helpen we organisaties ook met het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.
Klaar voor de toekomst van accountancy?
Om jouw onderneming toekomstklaar te maken, ontwierpen wij Botaccountant. Deze digitale en geautomatiseerde accountant verwerkt informatie met behulp van machine learning en artificial intelligence tot wel 50 procent sneller in vergelijking met andere geautomatiseerde oplossingen. En dat scheelt niet alleen in de kosten.

Samen met ons ervaren team van accountants zorgt Botaccountant dat alle cijfers kloppen en dat je via slimme dashboards en duidelijke rapportages 24/7 ziet hoe je onderneming ervoor staat. Ben jij klaar voor de toekomst?
Adres en meer informatie
Accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal is gevestigd aan de Keyserswey 30 in Noordwijk. Zie voor meer informatie: www.bergheverdegaal.nl en www.botaccountant.nl.