outhands

Nieuwe spelers 2010-2011

 Naam: Ronald Breinburg
Geboortedatum en -plaats: 27-01-1981 in Purmerend
Woonplaats: Purmerend
Werk: Taxichauffeur
Vorige clubs: FC Volendam, FC Zwolle en FC Lisse
Positie(s): Centrale verdediger, rechtsback

Na jaren profvoetbal speel je nu al weer twee jaar als amateur.
Kon je snel wennen aan deze overstap?

Ik had er de eerste paar maanden best last van. Van zeven trainingen per week ging ik  naar drie trainingen per week. Ik miste ook de belevenis op de trainingen.
Daarna heb ik de knop omgedraaid en me heel snel aangepast. Ik ging meer individueel trainen.

Heb jij een terugkeer naar het betaalde voetbal uit je hoofd gezet?
Nou… uit mijn hoofd gezet niet! Ik zie mezelf toch meer als voetballer en niet als taxichauffeur (terwijl ik dat nu toch ben).

Wat voor type verdediger ben jij?
Ik ben een kopsterke verdediger die met veel ruimte in de rug kan spelen. Ik ben ook een verdediger die één op één kan spelen. Ook kom ik als rechtsback graag mee op. 

Jouw keuze om FC Lisse te verlaten, heb je die, achteraf bezien, te vroeg genomen?
Nee, want tijdens mijn gesprekken met FC Lisse had ik nog altijd het vertrouwen dat we de Topklasse zouden halen.

Was de hereniging met Niek Oosterlee bepalend voor jouw keuze voor Rijnsburgse Boys?
Bepalend was het niet want ik hoorde al van velen dat Rijnsburgse Boys een hele mooie club is. Maar makkelijker maakte het me wel dat Niek de trainer is!

Wat zijn  jouw verwachtingen voor het komende seizoen?
Kort maar krachtig: MEEDOEN OM DE PRIJZEN!

 

 Naam: Sergio de Windt 
Geboortedatum en -plaats: 09-08-1982 in Amsterdam
Woonplaats: Amsterdam
Werk: Administratief medewerker in de Fashion (kledingbranche)
Vorige clubs: Ajax, Juventus, Huizen en Argon
Positie(s): Middenveld en verdediging, zeg maar all-round

Je bent bekend geworden door een transfer van Ajax naar Juventus. Hoe kijk je daar op terug? 
Het was een hele rijke ervaring. Ik heb er veel waardevolle lessen geleerd om niet alleen een volwaardige maar ook een gelukkige voetballer te worden. Met zoveel stervoetballers om je heen kan je ook niet anders dan inspiratie op doen en zelf beter worden.

Na terugkeer in Nederland heb je een periode niet meer gevoetbald. Wat was daar de reden voor?
Vanwege een aantal omstandigheden, waaronder blessureleed en gebrek aan plezier, heb ik een rustpauze genomen. Ik wilde mijn plezier in het voetbal niet verliezen.
Vervolgens had ik maar een klein beetje inspiratie nodig om de kicksen weer aan te doen. Na eerst te hebben gekozen voor Huizen en Argon, en nu dus voor Rijnsburgse Boys, heb ik mezelf weer in het voetbal hervonden.

Wat voor soort speler ben jij?
Ik ben voornamelijk een creatieve voetballer die gebruik maakt van techniek, wilskracht en passie. Ik hoop daarmee een waardige bijdrage te leveren. Ik voel me prettig als een echte teamplayer: werken voor het team en vechtlust tonen om andere spelers er doorheen te slepen. Ik hou van mooi voetbal maar dat kan je niet in elke wedstrijd laten zien. Heel soms geef ik de bal een heis maar verwacht daar niet te veel van!

Je verruilt de top van het zondagvoetbal voor de top van het zaterdagvoetbal. Wat zijn volgens jou de verschillen?
Ik heb nu een vrije zondag; daar kan ik nu al aan wennen. Bij Huizen speelde ik ook op zaterdag maar dat was geen topjaar, zeker niet qua voetbal. Argon heeft het voetbal meer onder controle, vandaar mijn vierjarig verblijf bij de Argonauten. En ik denk dat er in de Topklasse zaterdag met clubs als IJsselmeervogels, Spakenburg en Rijnsburgse Boys we iets meer spanningsintensiteit zullen tegenkomen dan op zondag.
En nog een verschil: ik ga als ‘ui’ door het leven!

Wat zegt Rijnsburgse Boys jou?
Ik heb van de wedstrijden die ik tegen Rijnsburgse Boys heb gespeeld er maar weinig gewonnen. En daarbij hebben ze altijd goed verzorgd en aantrekkelijk voetbal gespeeld.
Rijnsburgse Boys pakt ongelooflijk veel prijzen in de afgelopen jaren. Daar heb je wel een fitte en gedreven selectie voor nodig. Met mijn persoonlijkheid en voetballende kwaliteiten denk ik een hele goede bijdrage te kunnen leveren.

Wat zijn jouw voetbalambities?
Ik heb in mijn jeugdjaren bij Ajax, Juventus en Argon fantastische seizoenen meegemaakt en veel prijzen gepakt. Mijn doel is dan ook om elk seizoen voor de nummer één positie te gaan. Dit hoort ook bij een goede en gezonde collectieve instelling! En natuurlijk smaakt succes naar meer en ben ik gretig om nog hele mooie voetbaljaren te beleven.

 

 Naam: Kevin Winter
Geboortedatum en -plaats: 19-02-1979 in Zaandam
Woonplaats: Lisse
Werk: Financiële afdeling bij een IT bedrijf
Vorige clubs: Westzaan, SVA, AZ, FC Lisse en IJsselmeervogels
Positie(s): Middenvelder

Waarom heb je voor Rijnsburgse Boys gekozen?
Het zijn een aantal redenen. Ik wilde na een aantal jaren IJsselmeervogels dichterbij voetballen, Rijnsburgse Boys is de laatste jaren een toonaangevende club in de Bollenstreek en ze doen negen van de tien keer mee om de prijzen. De trainer heeft ook wel een rol gespeeld. Ik heb een mooi jaar met hem beleefd bij FC Lisse en dat beviel prima. Ook de kwaliteit van de selectie van Rijnsburgse Boys heeft een grote rol gespeeld.

Ben je bewust samen met je broer naar Rijnsburgse Boys gekomen?
Niet zozeer bewust. Rijnsburgse Boys  had belangstelling in ons beide waarbij het natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid is dat we samen kunnen blijven voetballen omdat we dit al een aantal jaren doen. Dat bevalt prima!

Wat zijn je verwachtingen voor het komende seizoen?
De Topklasse zal weer een nieuwe mooie uitdaging gaan worden. Je gaat tegen de beste ploegen uit de voormalige Hoofdklasse spelen waardoor het niveau van de wedstrijden omhoog gaat. Ik denk dat Rijnsburgse Boys wel een rol van betekenis zal gaan spelen in de Topklasse omdat er veel kwaliteit aanwezig is in de spelersgroep.

 

 Naam: Jeffrey Winter   
Geboortedatum en -plaats: 02-02-1982 in Zaandam 
Woonplaats: Wormer
Werk: Grond-, weg- en waterbouw
Vorige clubs: FC Lisse en IJsselmeervogels
Positie(s): Spits

Waarom heb je voor Rijnsburgse Boys gekozen?
Rijnsburgse Boys speelt vaak boven in mee, ik wil altijd om de prijzen spelen en het is een mooie club.

Ben je bewust samen met je broer naar Rijnsburgse Boys gekomen?
Nee dat niet, maar het is een leuke bijkomstigheid om weer met hem te spelen.

Wat zijn je verwachtingen voor het komende seizoen?
De Topklasse is weer een nieuwe opzet en je speelt tegen de beste zaterdagclubs, dus ik heb er veel zin in. Ik hoop dat ik hier ook mijn doelpunten ga maken!