Jaco Hogewoning

Nieuwe samenstelling scheidsrechtercommissie

Hier een bericht van onze scheidsrechterscommissie. Afgelopen seizoen hebben Piet van Bezouw en Sjoerd Knegt aangegeven dat ze zouden gaan stoppen met de scheidsrechterscommissie. Via deze weg willen we beide heren hartelijk bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Na een goed gesprek hebben 2 nieuwe personen zich gemeld om de taken van Piet en Sjoerd over te nemen. Dit zijn Wim de Leeuw en Jan Haasnoot. Beide zijn we al jaren actief als scheidsrechter bij onze club. Wij gaan proberen dit seizoen  weer wat meer aandacht te geven aan de scheidsrechters binnen onze club. Wij denken dan aan, een avondje met een bekende scheidsrechter die ons het een of ander wat kan vertellen
wat er goed is of wat er beter kan bij onze vereniging, spelregelavonden of een informatie avond voor scheidsrechters. Aan het einde van het seizoen willen we een slotavond organiseren met een hapje en drankje voor alle scheidsrechters die het afgelopen seizoen gefloten hebben.
Bij voldoende animo willen we ook weer een cursus (BOS) gaan organiseren voor degene die misschien nieuw zijn of die  al fluiten maar die graag deze cursus wil gaan doen. Dit geldt ook voor onze jonge scheidsrechters die graag een stapje verder willen gaan met hun fluit activiteiten. Mocht je hier interesse in hebben, dan horen we dit graag.
Dit was het dan even over hoe en wat wij als scheidsrechterscommissie van plan zijn dit seizoen. Als er vragen/opmerkingen zijn of als er belangstelling is om wedstijden te gaan fluiten bij je club, dan horen we dat graag.
Met vriendelijke groet
Wim de Leeuw, 06-16815519
Jan Haasnoot, 06-40591906