outhands

Nieuw op de site, het Rijnsburgse Boys Forum !!

 Vanaf vandaag is onze geweldige website uitgebreid met een forum. Dit Rijnsburgse Boys forum is bedoeld voor leden en supporters van Rijnsburgse Boys en iedereen die de club een warm hart toedraagt. Vanaf vandaag vindt u in het menu aan de linkerkant een link naar het ‘forum’.

Wat kunt u doen op dit forum?
Na een korte registratie met een geldig emailadres, kunt u zelf onderwerpen starten in verschillende categorieën of kunt u reageren op onderwerpen die andere mensen zijn begonnen. U kunt dingen vragen, anderen helpen of gewoon even van gedachte wisselen met medesupporters van Rijnsburgse Boys. U kunt zelfs een poll starten om te kijken hoe anderen over bepaalde onderwerpen denken. Ook kunnen geregistreerde gebruikers onderling berichten naar elkaar sturen.

Het beheer
Het beheer van dit forum is in handen van het webteam. De moderators op dit forum zijn nu nog een aantal vaste leden uit het webteam van Rijnsburgse Boys. Het is echter de bedoeling dat dit later mensen zijn die regelmatig op het forum te vinden zijn.

Wat zijn moderators?
Moderators zijn personen wiens werk is hun forum van dag tot dag te volgen naar goed gebruik. Zij hebben het vermogen om berichten te bewerken, te wissen of sluiten, (her-)openen, verplaatsen, wissen en splitsen van onderwerpen in het forum waar zij moderator van zijn. Meestal zijn het moderators die behoeden dat er offtopic (afwijken van het onderwerp) gegaan wordt of lasterpraat wordt geplaatst. U zult begrijpen dat we ook op het forum een aantal huisregels hanteren die we streng zullen naleven.

We hopen dat ook deze uitbreiding van de site een groot succes zal worden en wensen iedereen veel plezier.

Het webteam.