Henk Hogewoning

Nieuw lid businessclub: BDO Accountants & Adviseurs

In mei mocht de businessclub van Rijnsburgse Boys een nieuwe sponsor verwelkomen: BDO Accountants & Adviseurs. We wensen BDO veel plezier bij de club en veel mooie wedstrijden. Hieronder stelt de nieuwe sponsor zich voor.

Profiel BDO Accountants & Adviseurs  
In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering en met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO je wil bieden. En kan bieden, dankzij de unieke combinatie van lokale marktkennis en een (inter)nationaal netwerk. BDO is een professionele organisatie waarin persoonlijke dienstverlening en proactiviteit het verschil maken. BDO helpt je graag om vanuit een andere invalshoek naar jouw business te kijken. Zodat je de juiste beslissingen neemt om jouw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken.