outhands

Nieuw leven voor Yellow Black Attack mogelijk?

 Inmiddels is Rijnsburgse Boys alweer bijna een jaar zonder supportersvereniging. En dat doet pijn! Bij de wedstrijden in de competitie en zeker de nacompetitie worden we op supportersgebied overvleugeld door onze tegenstanders. Vak Midden Noord, Hardenberg, Katwijk en Quick Boys doen het beter dan wij. Daar moet verandering in komen.

Twee jaar geleden werd na de onthulling van ons spandoek de supportersvereniging “Yellow Black” opgericht, die helaas na een jaar alweer ter ziele ging. Nu wordt het tijd voor een doorstart. Het doel is om een nieuwe supportersvereniging op te richten onder de volledige naam “Yellow Black Attack”. Deze supportersverenging moet vooral zorgen voor sfeer rond de wedstrijden, met geel zwarte shirts, spandoeken, vlaggen en (toegestaan) vuurwerk. Ook willen we ervoor zorgen dat de supporters van Rijnsburgse Boys fanatiek hun sterren toejuichen en zingen en herkenbaar op een vaste plaats rond het veld te vinden zijn. Kun je zingen en feesten en kabaal maken, doe dan mee en meld je aan!

De bedoeling is ook om het gedrag van ons allemaal rond de wedstrijd in goede banen te leiden, zonder wangedrag en gerotzooi achteraf, zoals normaal gesproken door supporters van andere verenigingen wordt gedaan. Maar wij kunnen soms ook over de rand gaan, waardoor we de goede naam van onze club beschadigen. Of we bussen gaan organiseren? Dat zien we nog wel. Eerst maar eens sfeer rond het veld maken. Onze uien verdienen dat!

Voorlopig is er nog geen bestuur en geen organisatie. Er is nog niks geregeld, dus een hoop werk. Wil je meedoen, meld je dan aan bij Gerard van der Meij op 06-15017701, of stuur een mailtje naar Gerard.vandermeij@casema .nl. Alleen lukt het niet. Laten we met elkaar proberen er volgend seizoen nog een mooier geel-zwart feest van te maken. “De uien zijn de besten!!!”