outhands

Nieuw, eKudos knop bij artikelen

 Vanaf vandaag staat er bij alle artikelen (met uitzondering van nieuwsberichten) een eKudos-knop waarmee gestemd kan worden. Je moet dan wel een geregistreerde gebruiker zijn van eKudos. We hebben geen idee of er veel eKudos-gebruikers zijn bij onze bezoekers maar daar komen we snel genoeg achter.

Wat is eKudos?
eKudos is een sociale, democratische nieuwssite. Als gebruiker neem je hier deel aan door artikelen te zoeken, toe te voegen, te selecteren, te delen en te bespreken met andere gebruikers.

Kudos
Kudos komt van het Griekse woord κυδος en betekent ‘roem’ of ‘eer’. Je kunt op eKudos elektronische kudos uitdelen om een bepaald bericht te waarderen, waarbij je 1 per artikel kunt doneren. Wanneer een bericht genoeg kudos heeft ontvangen komt het op de voorpagina van eKudos.nl terecht, waar een actueel overzicht ontstaat van de meest gewaardeerde artikelen. De artikelen die nog niet populair zijn vind je terug onder de nieuw-tab. Voordeel hiervan is dat het artikel ook gelezen wordt door mensen die normaal gesproken niet op de RBB-site zouden komen.

 

 Hyves
Ook op Hyves is Rijnsburgse Boys terug te vinden. Als je nog geen lid bent van de RBB-Hyve of de RBBKids-hyve, meld je dan nu aan!

 

Op deze manier proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van alles wat internet te bieden heeft. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom bij het webteam.