outhands

Nieuw bij Rijnsburgse Boys: Jordy Strooker

JordyVerheugd kan de technische commissie u meedelen dat er weer een nieuwe speler aan de A-selectie van Rijnsbugrse Boys is toegevoegd. Jordy Strooker is zijn naam en hij speelt op dit moment nog voor Jong ADO.

De 20-jarige Jordy zegt in een telefonische reactie erg blij te zijn met zijn overgang naar Rijnsburgse Boys. “Als je de krant open slaat lees je altijd wel de naam Rijnsburgse Boys. De Zaterdag-Topklasse is erg hoog aangeschreven in Nederland en Rijnsburgse Boys doet altijd mee om de prijzen. Dat verklaart mijn overgang naar Rijnsburgse Boys”

Op dit moment speelt Jordy dus bij Jong ADO. De in Leidschendam geboren en woonachtige linksbenige verdediger speelde tot en met de E-jeugd voor DWO en vertrok daarna naar ADO Den Haag. Daar doorliep hij alle selectie-elftallen en werd aan het begin van dit seizoen naar de A-selectie overgeheveld. Na de winterstop werd hij echter weer aan Jong ADO toegevoegd en speelt daar (uiteraard) tot aan het einde van dit seizoen.

Jordy is ook te volgen via zijn twitteraccount:
@JordyDjoggsonn

Namens alles en iedereen rondom Rijnsburgse Boys wensen hij hem heel veel succes bij Rijnsburgse Boys en uiteraard ook nog in de laatste wedstrijden bij Jong ADO