Karly van Duivenvoorde

Niet herkiesbaar: Karly van Duivenvoorde

“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Toen het mijn tijd was, ben ik gekomen en toen ik het tijd vond ben ik gegaan”.

Als je dit terugleest dan snap je het vast 😉. Het komt er eigenlijk op neer dat ik mijn taken als bestuurslid ga overdragen. Tenminste: ik hoop dat ik dat zo snel mogelijk kan en mag doen. Ik heb namelijk besloten er mee te gaan stoppen. In totaal heb ik ruim 3 bestuurstermijnen (meer dan 10 jaar) in het hoofdbestuur gezeten.

Sinds 2008 ben ik actief als bestuurslid en heb dat al die jaren met enorm veel plezier en trots gedaan. In 2013 ‘moest ik er even uit’ en daarna ben ik weer toegevoegd aan het bestuur. Dus tot aan het einde van dit lopende seizoen en dan leg ik mijn taken neer. Ik verdwijn absoluut niet van de club, want die is mij veel te lief, maar niet meer in het hoofdbestuur. In de technische commissie van de jeugd zal ik wel actief blijven, het Uientoernooi is al 12 jaar mijn ding en ik heb 3 voetballende kinderen bij Rijnsburgse Boys, dus op de club zal ik nog voldoende aanwezig zijn. En wie weet wat er nog op mijn pad gaat komen?

Waarom?
Waarom ik stop? Omdat de kantine best veel energie kost en ik denk dat een (veel) jonger iemand, met frisse en nieuwe ideeën, daar geschikter voor is. Simpeler kan ik het eigenlijk niet vertellen. De voetballerij is veranderd, blijft veranderen en zal nooit meer ‘zoals vroeger’ worden. Moet je op veel vlakken ook niet willen trouwens. Ik heb in al die jaren gemiddeld 20-25uur per week vrijwillig in onze club gestoken. Geen enkel probleem, maar dan moet je er wel de energie voor hebben. En dat heb ik niet meer. Vele dingen doe ik op dit moment met minder zin en dat is niet goed. Dus moet dat veranderen!

Ik hoop dat er (heel) spoedig iemand (m/v) op staat, die mijn taken met frisse zin en talloze nieuwe ideeën gaat overnemen. Meld je bij mij (of bij mijn collega bestuurders) en ik zal je met liefde ontvangen en uitleggen hoe en wat.

Niemand is onmisbaar, maar we moeten het met z’n allen doen. Niemand is Rijnsburgse Boys in z’n eentje namelijk. Rijnsburgse Boys zijn we met z’n allen. En dat houden we zo.

Tot ongetwijfeld heel snel op de club!

Karly van Duivenvoorde