Bram van Egmond

Niek Ossevoort naar Rijnsburgse Boys

niekossevoort

Met de komst van Niek Ossevoort is de selectie van trainer Niek Oosterlee weer een stapje dichterbij de uiteindelijke groep die op 18 juli zal starten met de voorbereiding op het seizoen 2015/2016.
Ossevoort is een vorige maand 20 jaar geworden linksbenige (vleugel)verdediger die is geboren in Leiderdorp en tegenwoordig woont in Alphen aan den Rijn.
Negen jaar lang maakte hij deel uit van de diverse jeugdselecties van Ajax, maar na een blessure in de B-1 moest hij in mei 2012 vertrekken. Hij stapte over naar Feyenoord, waar hij in het seizoen 2012/2013 uitkwam voor Feyenoord A-2.
De laatste 2 seizoenen speelde hij voor NAC, eerst voor NAC u-19 en het afgelopen seizoen voor Jong NAC. Voor het komende seizoen krijgt Niek in Breda geen contract aangeboden, mede door de samenvoeging van de selectiegroep van het eerste elftal en Jong NAC welke o.a. het gevolg is van de financiële problemen bij de Bredase club. Niek kwam de laatste keer voor Jong NAC uit op 6 mei j.l. in de wedstrijd tegen Jong Brabant United.